<blockquote rel="GrGLy">https://docs.google.com/spreadsheets/d/1buktJZn-AlK_unt-7lzGJlPLwqP7tpjO12jgKOe6IkY/edit?usp=sharing
</blockquote>Létrehoztam egy második munkalapot. Szerintem így jobban átlátható lesz a doku. Itt értékkel vagy van/nincs opcióval javasolt a táblázat kitöltése.

A Chinook-ot és a Mi-26-ost is beírjuk a táblázatba?![]()

K...a Mi-17 és a Mi-171 elvileg majdnem ugyan az, a Mi-171 lényegében csak egy elektronikai csomag.
A csehek szinte mindent ki akarnak vonni.<blockquote rel="Terminator">A cseheknek az a baja a Sokol-lal hogy túl költséges az üzemeltetése.

Nekem az AW-149 kicsit olyannak tűnik mint egy modern UH-1 -es. Szvsz hasonló feladatkörben lenne alkalmazható mint a régi UH-1-et használták a világban.![]()
![]()
Hát igen, a Mil-t nehéz túlszárnyalni...antigonosz: azért arról megnéznék egy videót ahogy a jobb oldali katonád gyorsan kiszalad az NH90 hátsó rámpáján
![]()
1.58 m a magassága a nyílásnak.

Az UH-60-nak még alacsonyabb az utastere és mégis elvannak vele. De ha annyira zavar van magasabb belterű NH90.
Az UH-60-nak még alacsonyabb az utastere és mégis elvannak vele. De ha annyira zavar van magasabb belterű NH90.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..