ifff said
Bármit, melyhez kell a nagy térfogat és az 5 T képesség.
Írnál néhány ilyen konkrét példát a jelenlegi vagy jövőbeli feladatok közül?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ifff said
Bármit, melyhez kell a nagy térfogat és az 5 T képesség.
Pontosan 12 db Super Pumájuk van ez mellé rendeltek 15 Black Hawkot! Szerintem ez nem csak pár darab! Egyébként az NH-90 sz@rakodása miatt vették, tehát ennyit a korszerű, világszinvonalú helikopterekről!therob said
<a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/helikopterek/helikopterbeszerzes/page-32/" rel="nofollow">Pocok75</a>
Erről van szó. Európában van 2 világszínvonalú helikoptergyártó hatalmas választékkal miért kéne orosz v amcsi típus? A svédek is csak pár UH-60at vettek Puma vagy Cougar van nekik is meg AW109 talán.
ifff said
A BH meg nem kifejezetten szállító helikopter, hanem felfegyverzett szállító helikopter. A hátrányait már leírtam. Ami nem a típusra igaz, hanem minden felfegyverzett, vagyis vegyes rendeltetésű helikopterre igaznak tartok.
Szerintem te kevered a Black Hawk-ot a Battle Hawk-al!
A Black Hawk alapból nincs felfegyverezve, szimpla közepes szállítóhelikopter.
Pocok75 said
<blockquote>ifff said
A BH meg nem kifejezetten szállító helikopter, hanem felfegyverzett szállító helikopter. A hátrányait már leírtam. Ami nem a típusra igaz, hanem minden felfegyverzett, vagyis vegyes rendeltetésű helikopterre igaznak tartok.
Szerintem te kevered a Black Hawk-ot a Battle Hawk-al!
</blockquote>A Black Hawk alapból nincs felfegyverezve, szimpla közepes szállítóhelikopter.
ifff said
UH-46-t.
De ha már itt tartunk, akkor az AW-149-t miért nem veszi senki számba?
Terminator said
<blockquote>ifff said
UH-46-t.
De ha már itt tartunk, akkor az AW-149-t miért nem veszi senki számba?
Bocs, ez a sietség oka. De valóban UH-47-t akartam írni. Viszont olvasd el, hogy milyen kontextusban írtam.Pocok75 said
Erről beszéltem! Nézz utánna hogy miket írsz le ifff! Írhatnám én is, hogy vegyünk Chinook-okat mert az aztán igazán szállító helikopter! (pont a minap láttam egyet, lógott róla egy negyven lábas konténer!féltem is, nehogy a fejemre ejtse!)