...ami olasz mennyiségből a korábbi Ny-Eu-s/olasz politikai viselkedésminták alapján --az ukrán proxy vége után-- lesz 34 darabon keresztül kb. 26 végleges, + a külföldi megrendelőkre a politikai nyomáson keresztül a megemelt árral elfogadtatott/átterhelt => ár-emelt fejlesztési költség.
Van már legalább kettő ilyen megoldás, "németes" --Lynx, Hitron 8x8--, jelentkezzen aki szeretne még egyet!
Az ilyen üzleti konstrukciók olyan igazi "gyorsítós-kanyarban előzős" megoldások, különösen idő és ár szempontból! Nekünk mindkettő van!
Jaaa : NINCS.
.
Ezt magyarul írtad?? Esküszöm 3x elolvastam de fingom sincs mit akarsz írni... pedig állítólag jól beszélek magyar...
Lehet, hogy lebuktam(?): Hibázok => emberből vagyok!
Semmi gond, értelmesnek álcázom magam, megpróbálom a hibát javítani.
Fordítok LMzek 2.0-magyar => magyar:
Előzmény:
Olaszország már rendelt AW249-esből 48 darabot - szóval nem lennénk egyedül az üzemeltetéssel...
...ami 48 darabos olasz mennyiségből a hasonló, korábbi olasz programok
végül valóban megrendelt mennyiségei alapján következtetve:
lesz egy 34 darabosra csökkentett megrendelésen keresztül,
egy kb. 26 darab mennyiséges végleges olasz állomány!
Ennek következménye: A kisebb saját és össz-mennyiség miatt a külföldi megrendelőkre lesz döntően átterhelve
a kevesebb legyártott mennyiségre jutó megemelkedett fejlesztési költség.
Kiegészítés:
Általános iparági gyakorlat a K-K-Európai "gyarmatokra" --a hazai/olasz politikai kockázathoz képest a kisebb ellenállás elve alapján-- politikai nyomáson keresztül lesz a megemelt ár elfogadtatva.
Ennek a Nyugati gyártók által a nem egyenrangú felekkel kötött üzleti magatartás köreikben elfogadott gyakorlatára jellemző példa a Caesar ágyúk --arany-áras, gyártói érdekeket szolgáló-- lőszervásárlásának
utólagos kikényszerítése.
Ez csak az iparági jéghegy csúcsa.
Van már legalább kettő ilyen megoldás, "németes" --Lynx, Hitron 8x8--, jelentkezzen aki szeretne még egyet!
Az ilyen üzleti konstrukciók olyan igazi "gyorsítós-kanyarban előzős" megoldások, különösen idő és ár szempontból! Nekünk mindkettő van!
Jaaa : NINCS.
U.I.:
Elnézést a bonyolult fogalmazásért!
Előveszem az ide vonatkozó kommunikációs jegyzeteimet frissítés céllal:
.