THX!Szépen, kényelmesen, egyedül a Mi-8 valagát kinyitni kb. egy perc.
THX!Szépen, kényelmesen, egyedül a Mi-8 valagát kinyitni kb. egy perc.
<blockquote rel="therob">Az UH-60-nak még alacsonyabb az utastere és mégis elvannak vele. De ha annyira zavar van magasabb belterű NH90.
Mi külön kategória az UH-60 és NH90 vagy az alap NH90 és magas kabinos?

Azért ha jól tudom, akkor csak egyetlen egyszer raktak be a Mi8-ba egy lecsupaszított UAZ-t és azt is csak demonstrációs céllal.
Emlékeim szerint, valami cipőkanalat kerestek nagyon, amikor a ki és főleg a berakodást próbálták.
Azt a gépet sem arra találták ki.
Igazából nekünk (azok alapján ,amiket hallok) ,csak a teher emelése volt kihasználva a Mi8-nak, egyéb kapacitása nem.
Szóval nekünk egy 15-20 főt befogadó gépre lehet kb szükségünk.
Persze még mindig nem tudjuk, hogy mik az elvárások a géppel szemben!
Valószínűleg 4-6db hasonló teherbírású gépre is szüksége lenne a seregnek, de a nagyobb résznek egy kicsivel kisebbek is elegendőnek tűnnek, plusz a könnyű gépek.
Akár hogyan is csűrjük -csavarjuk itt a szót ,mindig csak oda lukadunk ki, hogy bizony több kategória kell.
Csak a típusban nem értünk egyet.
<blockquote rel="therob">Mi külön kategória az UH-60 és NH90 vagy az alap NH90 és magas kabinos?
A belgák is a 109-est használják, azon tow is van, plusz szenzorcsomag a kabin fölött. Nem lehet rossz.
Ez a TTH pilonokkal nekem új infó, gondolom a NFH-tól kapta, remélem valami fegyver is lesz hozzá.
Na ne már. Azért ez már erős csúsztatás. Az UH-60 mint könnyű helikopter??? Ezt ugye te se mondtad komolyan?
Nem értem ezt a kisebb dolgot. Azért mert a raktér kisebb?
A raktérméret igen?
Az NH-90 nem valószínű, hogy magyar felsègjellel valaha is repkedni fog. A 100 mrd Ft ahhoz édeskevés. Kisebb gépet vesznek, ha egyàltalàn.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..