India? Mondom én hogy HAL Dhruv lesz.<blockquote>valamint a Magyar-Indiai Kormányközi Vegyes Bizottság keretein belül a katonai és védelmi ipari együttműködés fejlesztésé Indiával,

)
)Hende kicsit sokat ivott az ünepek alatt. Már jövőre megkezdődhet szerinte a helibeszerzés, 172 mld forintból, és max 30 helikopterről lenne szól a honvédség és a rendvédelmisek részére (142 mld + 30 mld felosztásban). És 2016-ban már repülne is velük.
http://www.origo.hu/itthon/20141229-hende-jovore-megkezdodhet-a-helikopterbeszerzes.html
Maradt valamelyik szóbajöhető gyárnál raktáron kéttucat helikopter és arra pályáznak?
Azért bebíztosította magát: "a tender kiírásához már csak a pozitív kormánydöntésre és a forrás hozzárendelésére várnak." - szóval csak annyi kell hozza, hogy eldöntsék, hogy belefognak-e és a pénz, amiből nincs valami sok.
Engem az érdekel,hogy milyen helikoptereket esznek,hogyzok megfelelnek a rendőrségnek is.
Korábban nyilatkozgattak hogy ki kéne szerelni egy csomó nato cuccot (már ha beleteszik) mikor nagy generálra mennének a gépek Oroszországba. Egyenlőre még mindig semmi konkrét csak Hende álmodozik. Tavaly is így volt ilyenkor, jövő évben keret se lesz rá. Szóval csak megemlítette hogy el ne felejtsük a témát. Egyébként biztos új cucc lesz ha lesz? Szerintem sanszos az olasz cég, de Merkel anyó még közbeszólhat.
Azt egy tezsvíri ország gyártja,szóval rokon nép.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..