Nem tudom emlékezetek-e olyan filmekre, ahol Huey helikből ugrál ki 4-6 katona egy tisztáson, miközben még több ilyen gép várakozik a levegőben?
<blockquote rel="okdoki">Jelenleg a Gripeneink egy olcsón kihasználható képességét nem is gyakoroljuk. Ha a széttelepülés gyakorlat lenne nálunk, akkor felszerelések alkatrészek szállítására, már megfelelő lenne az EC645. <b>Még az F404 hajtómű is beférne a gépbe a maga 1100 kg száraz súlyával és az alig 4 méteres hosszával.</b> Persze ez csak az én elképzelésem a Gripen rendszerről.
Kb. 4 méteres lehet, de elfogadom, hogy kevesebb csak sehol nem találok pontos adatot a kabin méretekről. Befögeszteni biztosan nem lehet, de a hátsó ajtó leszerelhető és a szállított tárgyak rögzíthetők. Ez csak eszmefuttatás volt.Ráadásul a 4 méter is sok. A pilóták mögött a belső tér 2-2,5m hosszú lehet. Max külsőleg függesztve, bár szerintem az EC645 olyat nem is tud.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="okdoki">Jelenleg a Gripeneink egy olcsón kihasználható képességét nem is gyakoroljuk. Ha a széttelepülés gyakorlat lenne nálunk, akkor felszerelések alkatrészek szállítására, már megfelelő lenne az EC645. <b>Még az F404 hajtómű is beférne a gépbe a maga 1100 kg száraz súlyával és az alig 4 méteres hosszával.</b> Persze ez csak az én elképzelésem a Gripen rendszerről.
Kb. 4 méteres lehet, de elfogadom, hogy kevesebb csak sehol nem találok pontos adatot a kabin méretekről. Befögeszteni biztosan nem lehet, de a hátsó ajtó leszerelhető és a szállított tárgyak rögzíthetők. Ez csak eszmefuttatás volt.<blockquote rel="tarzaan">Ráadásul a 4 méter is sok. A pilóták mögött a belső tér 2-2,5m hosszú lehet. Max külsőleg függesztve, bár szerintem az EC645 olyat nem is tud.
Ott a pont.Könnyen előfordulhat, olyan szituáció a jövőben amit a könnyű helikopterek nem, vagy drágábban tudnak megoldani mint a méretesebb társaik.
(csak olasz ne legyen)Kb. 4 méteres lehet, de elfogadom, hogy kevesebb csak sehol nem találok pontos adatot a kabin méretekről. Befögeszteni biztosan nem lehet, de a hátsó ajtó leszerelhető és a szállított tárgyak rögzíthetők. Ez csak eszmefuttatás volt.<blockquote rel="okdoki"><blockquote rel="tarzaan">Ráadásul a 4 méter is sok. A pilóták mögött a belső tér 2-2,5m hosszú lehet. Max külsőleg függesztve, bár szerintem az EC645 olyat nem is tud.
Kb. 4 méteres lehet, de elfogadom, hogy kevesebb csak sehol nem találok pontos adatot a kabin méretekről. Befögeszteni biztosan nem lehet, de a hátsó ajtó leszerelhető és a szállított tárgyak rögzíthetők. Ez csak eszmefuttatás volt.<blockquote rel="okdoki"><blockquote rel="okdoki"><blockquote rel="tarzaan">Ráadásul a 4 méter is sok. A pilóták mögött a belső tér 2-2,5m hosszú lehet. Max külsőleg függesztve, bár szerintem az EC645 olyat nem is tud.
Kb. 4 méteres lehet, de elfogadom, hogy kevesebb csak sehol nem találok pontos adatot a kabin méretekről. Befögeszteni biztosan nem lehet, de a hátsó ajtó leszerelhető és a szállított tárgyak rögzíthetők. Ez csak eszmefuttatás volt.<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="okdoki"><blockquote rel="okdoki"><blockquote rel="tarzaan">Ráadásul a 4 méter is sok. A pilóták mögött a belső tér 2-2,5m hosszú lehet. Max külsőleg függesztve, bár szerintem az EC645 olyat nem is tud.
Jelenleg a Gripeneink egy olcsón kihasználható képességét nem is gyakoroljuk. Ha a széttelepülés gyakorlat lenne nálunk, akkor felszerelések alkatrészek szállítására, már megfelelő lenne az EC645. Még az F404 hajtómű is beférne a gépbe a maga 1100 kg száraz súlyával és az alig 4 méteres hosszával. Persze ez csak az én elképzelésem a Gripen rendszerről.
Kb. 1500 kilót.Az EC645T2 külső teherként mennyit vihet? Mert pl. árvízkor a tonnás homokzsákok miatt ez eléggé fontos adat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..