Javasolt azért a 32. Nemzeti Díszegységet is szépen elkűlőníteni, mert ugye ott is 3 alegység van, bár lehet ma már 4, én amikor ott jártam akkor még 3 volt:
1. A Koronaőrség, ami protokorálisan és fizikálisan is a koronát védi, erre készülnek is.
2. A Palotaőrség, ami protokorálisan védi a Sándor palotát, az elnököt nem, lévén az a Készenléti Rendőrség KEŐ feladata (azt nem tudom, hogy ettől függetlenűl van-e a Sándor palota pincéjében alegység készleten a létszámnak megfelelő karabély, mellény sisak)
3. A díszzászlóalj, akik alapjában véve a díszelgési feladatokat ellátják és itt most nem csak a nemzeti ünepekre kell gondolni, mert van számos más is (temetések, vezetők fogadása stb.) emellett vannak biztosító feladataik is, ha szükséges Budapesten belül bizonyos objektumok védelmét is ellátják, nyilván ezt is gyakorolják, de mivel anno amikor ott voltam elmondták, hogy 2 század van nem nagyon tudják már az effektíve lövész feladtaokra történő felkészítést is megoldani, ezért volt tervezett, arra, hogy felálljon egy 3 . század is és akkor a terhek több felé oszlottak volna, az, hogy ez megvalosúlt e azt nem tudom, ismerve a dolgokat gyanítom, hogy azt a 2-t se sikerült még feltölteni.