Tudod, vannak ilyen hülye ötleteim. Mint pl. az "adjunk plusz pontot a fel nem vett felsőoktatási jelentkezőknek az önkéntes tartalékos szolgálatért".Ez kreténség huszár tokától bokáig.
Az is el lett hordva mindennek.
Valaki meg látott benne értelmet. Lehet, hogy hülyeség, és még meg is fog bukni az ötlet, de szerintem annál nagyobb bűn nincs, hogy ülünk a homokozóban, rajzolgatjuk a nyolcasokat a homokba, és sopánkodunk, hogy csak úgy lehet mindent megoldani, ha sok pénzt adunk a katonának.
Ja ez is egy alternatíva, és én értem is, hogy - nektek belülről - ez sokkal szimpatikusabb, meg szerintem is elkerülhetetlen, de mellette vannak olyan dolgok, amikkel előre lehet mozgatni pár dolgot.
Valljuk be a díszelgés egyik katonának sem álmai melója. Van persze pár fanatikus, de ők jelenleg sem töltik fel rendesen a keretet.
A díszelgés a katonai lét szükséges, de látszólag felesleges, és végtelenül kellemetlen velejárója. SOSEM fogják tudni feltölteni a BHD-t 3 lövész zászlóaljjal, ha nem kezdenek el valahogy trükközni.
@Ocses is pont elmondta korábban, hogy hiába akarták összerántani a létszámot a megévő alakulatokból. Az persze nem sikerült. Aki meg jelentkezett, az sem biztos, hogy sokáig csinálja/ta, mert a beigért harcászkodás, lövészkedés, misszió meg elmaradt az érthető létszámhiányos okokból.
Csakhogy addig nem fogják tudni feltölteni a BHD-t rendesen, amíg nem lesz több jelentkező. Több jelentkező meg a meló milyensége miatt nincs.
Vagy rosszul látom?