Fegyvercsaládot vettünk hazai gyártással. Ez van. Azt kihagytad, hogy a P09 tök felesleges volt, valamint a Skorpió is felesleges volt, mert az AMD után valahol csak visszalépés. Valaki linkelt egy ultrarövid, minimalista Bren verziót, na azt kellett volna a Skorpió helyett adni, valami első emberben megálló gépkarabély lőszerrel. Egyébként meg a CZP07-et mindenki szereti, akivel én beszéltem. Mondjuk nálunk PA63-at cseréltek, nem csoda hogy szeretik. Én is szeretem, jó vele lőni. Egy hátránya van a CZ-nek a PA-val szemben, mégpedig az hogy ha letörik a gépkocsi ülésének háttámláját állító fémrúd műanyag tekerőgombja, akkor a PA markolatának tárnyilása pont akkora volt, hogy rá lehetett húzni nyitott ajtó mellett a rúdra, és lehetett tekerni a pisztollyal az ülés háttámláját a megfelelő dőlésszögbe. Az alu tok miatt a tárnyilás kicsit sérült, meg vájatok keletkeztek belül ahogy a fémrúd nekifeszült az aluminiumnak, de egyébként rendben volt. Sajnos ezt a műanyag markolat miatt nem lehet megtenni, meg a kétsoros tár miatt szélesebb is a nyílás. De ezt leszámítva teljesen OK a fegyver.