Igen. Azért kèrdeztem rá a stanagra. De a magpul tudtommal elég jó minőséget gyárt ,azért merült fel a kèrdès bennem.A fotókon láttam már stanag- meg talán Magpul-tárat is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen. Azért kèrdeztem rá a stanagra. De a magpul tudtommal elég jó minőséget gyárt ,azért merült fel a kèrdès bennem.A fotókon láttam már stanag- meg talán Magpul-tárat is.
Na köszi. Ès azokkal volt baj?Izraelből vesszük a műanyagot.. Fab defense.
Aha.Na köszi. Ès azokkal volt baj?
@krisss közben írta a gyártót, Fab Defense.Igen. Azért kèrdeztem rá a stanagra. De a magpul tudtommal elég jó minőséget gyárt ,azért merült fel a kèrdès bennem.
Ja látom.@krisss közben írta a gyártót, Fab Defense.
Nem minden jó a hadiiparban, ami onnan jön
mielőtt bárki sikítófrászt kapna 15 éves képeket látunk.
Mondjuk a brit testőröknek is modern fegyverük van.Ki volt az az elborult agyú ízlesficamos illetékes aki a diszelgők szksz karabelyát lecserélte a Brenre? Ebben az díszelgő egyenruhában ezzel a fegyverrel díszelegni, merénylet a jó ízlés ellen.
Ezt beszéld meg a queens guarddal vagy a svéd palotaőrökkel is.Ki volt az az elborult agyú ízlesficamos illetékes aki a diszelgők szksz karabelyát lecserélte a Brenre? Ebben az díszelgő egyenruhában ezzel a fegyverrel díszelegni, merénylet a jó ízlés ellen.
Ezen már nem illik meglepődni.Ki volt az az elborult agyú ízlesficamos illetékes aki a diszelgők szksz karabelyát lecserélte a Brenre? Ebben az díszelgő egyenruhában ezzel a fegyverrel díszelegni, merénylet a jó ízlés ellen.
Munkavédelmi okból kellett miután a díszelgőknél marha sokan mentek szemészetre kiderült, hogy a napi több óra napba bámulás nem tesz jót...Mondjuk a brit testőröknek is modern fegyverük van.
Viszont a modern napszeműveg szerintem nevetséges.
És ez a világ összes többi ilyen díszelgő alakulatánál nem probléma?Munkavédelmi okból kellett miután a díszelgőknél marha sokan mentek szemészetre kiderült, hogy a napi több óra napba bámulás nem tesz jót...
Ez tiszta sor, de akkor legyen a jelmez teljesen autentikus (..nak tűnő - mondjuk egyfajta századfordulós replika).Munkavédelmi okból kellett miután a díszelgőknél marha sokan mentek szemészetre kiderült, hogy a napi több óra napba bámulás nem tesz jót...
Én igen. Olaszt és görögöt is.És ez a világ összes többi ilyen díszelgő alakulatánál nem probléma?
Mert én még nem láttam sehol máshol ilyen hagyományőrző díszőrt napszemüvegben.
A jelmez semennyire sem autentikus. Mivel nem egyik korábbi egyemruha másolata, hanem direkt díszelgő egyenruha.Ez tiszta sor, de akkor legyen a jelmez teljesen autentikus (..nak tűnő - mondjuk egyfajta századfordulós replika).
Napszemüveg sem az Oakley-val kezdődött.
Ennek is évszázados történelme van, csak még nem történt meg.A jelmez semennyire sem autentikus. Mivel nem egyik korábbi egyemruha másolata, hanem direkt díszelgő egyenruha.
Azokat is ízlesficamos megoldásnak tartom,nem véletlen ,hogy az amcsik sem az M4-t használják a díszelgéseik során.Pedig aztán az amcsik sem a kifinomult ízlésükről híresek.Ezt beszéld meg a queens guarddal vagy a svéd palotaőrökkel is.
Volt díszelgőként én meglepődök rajta...Ezen már nem illik meglepődni.
Viszont, hogy a condom mit keres a bajonetten, az egy fogas kérdés.