Biztos vagyok benne, hogy eredetileg búrazil.Manővererőkhöz a TA-2 Armadillot komálnám-és az NEM BÚR!!!!!!!!Brazil.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos vagyok benne, hogy eredetileg búrazil.Manővererőkhöz a TA-2 Armadillot komálnám-és az NEM BÚR!!!!!!!!Brazil.
Ez egy nyílt Facebook bejegyzés. Nem értem.Csakhogy legyen min rágódni , így év elején , egy faces zártkörű csoport oldalán jelent meg , az adminjuk engedélyével!Az Elbit oldalán még nincsen kint!!!!
Az , de megígértem neki!Ennyi.Ő tette ki , nem esett le a gyűrű emiatt az újamról!Ez egy nyílt Facebook bejegyzés. Nem értem.
De milyen zártkörű FB csoporton való megjelenésről beszélünk, amikor ez egy nyílt bejegyzés egy hobbista képposztolós oldalon?Az , de megígértem neki!Ennyi.Ő tette ki , nem esett le a gyűrű emiatt az újamról!
Kell rágódni ezen , felesleges!Engem az érdekel hogy eseyleg mi vagyunk-e a rendelők!De milyen zártkörű FB csoporton való megjelenésről beszélünk, amikor ez egy nyílt bejegyzés egy hobbista képposztolós oldalon?
ez egy tavaly nyári hírKell rágódni ezen , felesleges!Engem az érdekel hogy eseyleg mi vagyunk-e a rendelők!
Igazán bejelenthetne már valami újat, mert itt a fórumon már lassan prototípus szintet is eléri a MiG-29-re szerelt D20-as jobb téma hiányában...Bob az indexen
Amit érdekesnek találtam
Tavaly év végén jelentettem be, hogy a Rheinmetall-lal közösen az új generációs harckocsifejlesztők elit klubjába léptünk be, a Panther-programhoz csatlakozva. A cirkálólőszer-beszerzések mellett ezek fejlesztésén és gyártásán is dolgozunk. A Gidránjainkat Kaposváron szereljük fel a honvédség speciális igényei szerint, de megkötöttük azt a szerződést is, amely alapján magát a járművet a török partnerrel, a Rábára támaszkodva, Magyarországon fogjuk gyártani. Zajlik a munka: újabb platformokon, újabb partnerekkel, újabb termékcsaládok fejlesztése és előállítása folyik.
A legfontosabb feladatunk most az, hogy ezekben a rendszerekben megfelelő súlyú helyet biztosítsunk minél több magyar vállalatnak. Ebben a kormányon belül a legtöbb minisztériummal – de kiemelten a Nemzetgazdasági Minisztériummal – szorosan együttműködünk.
ki. A légierőnk forgószárnyas része teljesen kicserélődött az Airbus-eszközökkel, érkeznek nyáron az Embraer KC–390-es szállító repülőgépek, és megkezdődik a sugárhajtású L–39NG könnyű kiképző gépek rendszerbe állítása is.
Úgy kell megrendelni azt a PULST,hogy tudja kezelni az amerikai kazettákat,rakétákat.Reklámjuk szerint ez lehetséges opció."Amint a rakéta eléri a célterületet, figyeli az ellenséges radartól vagy a kommunikációtól származó rádiójeleket, hogy finomítsa a célzást, végül pedig egy képalkotó infravörös érzékelőt használ a célpont pontos meghatározására a becsapódás előtt."
Szóval az új PrSM nem csak hajók, hanem légvédelmi rendszerek ellen is hatásos lesz a tervek szerint.
A légvédelem elleni SRBM ötletét én is mondogattam párszor - PULS-hoz sem lenne rossz hasonló modifikáció.
Opciónak opció, de ha az amerikaiak nem engedik, akkor nem lesz, mert hát aki amerikai rakétákat akar lovoldozni, az vásároljon HIMARSt.Úgy kell megrendelni azt a PULST,hogy tudja kezelni az amerikai kazettákat,rakétákat.Reklámjuk szerint ez lehetséges opció.
Irod úgy,hogy pont a tót Moderma is full MLRS/HIMARS kazetta kompatibilis.....Opciónak opció, de ha az amerikaiak nem engedik, akkor nem lesz, mert hát aki amerikai rakétákat akar lovoldozni, az vásároljon HIMARSt.
A lengyelek által vásárolt K239-be is simán lehetne integrálni, csak nem szabad, így kizárolag a kóreai rakétákon fog futni.
Hiába kompatibilis, ha csak az M26 van integrálva (Diehl csak ezt integrálhatta) és ez már nem használható. Így most már csak sima 122mm rakétaveto.Irod úgy,hogy pont a tót Moderna is full MLRS/HIMARS kazetta kompatibilis.....
A "lehetséges opció" az azt jelenti, hogy k. sok pénzért majd megcsináljuk sok év alatt. Erre MH-nak se pénze, se ideje bármit variálni - már tavaly le kellett volna ütni a PULS-t. Ez nagyon valószínűtlen, hogy a mieink tudják majd kezelni a HIMARS/MLRS kazikat.Úgy kell megrendelni azt a PULST,hogy tudja kezelni az amerikai kazettákat,rakétákat.Reklámjuk szerint ez lehetséges opció.
És persze a tűzvezető rendszer minimum memóriabővitési jogaival.
Egyébként az első ARM SRBM-t az oroszok csinálták,még a szovjet időkben.
Egyéltalán nem azt jelenti.Rögzitő állványt kell csak úgy kialakitani,hogy az MLRS csőköteget is fogni tudja.És be kell vinni sw-esen a rakéták ballisztikai jellemzőit.A "lehetséges opció" az azt jelenti, hogy k. sok pénzért majd megcsináljuk sok év alatt. Erre MH-nak se pénze, se ideje bármit variálni - már tavaly le kellett volna ütni a PULS-t. Ez nagyon valószínűtlen, hogy a mieink tudják majd kezelni a HIMARS/MLRS kazikat.
Egyébként egyetlen PULS prosiban sem láttam, hogy tudja lőni a HIMARS-ot akár csak opcióként is...
És mi ebben a furcsa?Amerikai rakéták,persze,hogy a jogait az amerikaiak birtokolják.Hiába kompatibilis, ha csak az M26 van integrálva (Diehl csak ezt integrálhatta) és ez már nem használható. Így most már csak sima 122mm rakétaveto.
Amikor a németek modernizálták a MARSot, nekik is kulon engedély kellet az amerikaiaktól, hogy integrálhassák az újjab amerikai rakétákat.
Eddig 4 európai vásárlója van a PULS-nak - egyikről sem hallani, hogy feltétel náluk MLRS/HIMARS kompatibilitás.Egyéltalán nem azt jelenti.Rögzitő állványt kell csak úgy kialakitani,hogy az MLRS csőköteget is fogni tudja.És be kell vinni sw-esen a rakéták ballisztikai jellemzőit.
Konkrétan volt ajánlatban valakiknek,kik feltételül szabták a kompatibilitást.
Igen, de nekünk fordítva kellene, szóval ez irreleváns.És az IDF MLRS vetőibe meg be van integrálva a PULS 122 és 160milis kazettái.