Nagyon rosszul gondolod.Most már tényleg írd meg, hogy melyik török hadiipari cégnél dolgozol.
Ráadásul a Vesteltől a bankszámlámra befizetett dollárok mennyisége sem korlátlan.
nem fogok követ rágni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon rosszul gondolod.Most már tényleg írd meg, hogy melyik török hadiipari cégnél dolgozol.
Turkey T-72 upgrade system Gmbh...!Most már tényleg írd meg, hogy melyik török hadiipari cégnél dolgozol.
Pedig a sorrend MG kedvenc hozzászólóit tükrözi...Már rég van neki...!
Meg akarnak minket támadni? Minek az erős hadsereg? - Politikai Hobbista Maróth Gáspárral 21-09-24/2 - YouTube
Azért az hogy Xpert van legfelül kikérem magamnak...!
Pedig a sorrend MG kedvenc hozzászólóit tükrözi...
Lesz még rajta olyan poló hogy, fitom: Holland ku...kat meg Himarsot ide...!Pedig a sorrend MG kedvenc hozzászólóit tükrözi...
Nekem is megfelelne az izraeli meg koreai de egyszerüen tejelni kell Mit vettünk ideáig 500 usd rakéta 3 db rocsó amiröl én tudokMagyarország nem kap támogatást a jenkiktől. Szerintem nincs értelme a drágább Himars-t venni, ha léteznek egyenértékű koreai/török/izraeli rendszerek, amelyek képesek ugyanarra a feladatra.
Nem kell.Nekem is megfelelne az izraeli meg koreai de egyszerüen tejelni kell
Mindkettőre van igény.Lesz még rajta olyan poló hogy, fitom: Holland ku...kat meg Himarsot ide...!
Ezt fejtsd ki lécci mert nem értem...Mit vettünk ideáig 500 usd rakéta 3 db rocsó amiröl én tudok
Járni jár csak nem jut...!Mindkettőre van igény.
Nem kell.
Ezt ki mondta neked hogy nem kell?Nehogy jöjjön a nagy fekete autó érted...! Én má menekülnék...!Nem kell.
Pedig engem és még pár millió embert érdekelnének...Meg lehet ez annak az ára, hogy visszatartanak bizonyos infókat OV-ről és köreiről.
Ez (a HIMARS) politikai jóindulat vásárlás elsősorban (mint a Lynx, a PZH2000 és a Leo2), egyébként igazad van.Magyarország nem kap támogatást a jenkiktől. Szerintem nincs értelme a drágább Himars-t venni, ha léteznek egyenértékű koreai/török/izraeli rendszerek, amelyek képesek ugyanarra a feladatra.
2 legyet 1 csapásra...!Ez (a HIMARS) politikai jóindulat vásárlás elsősorban (mint a Lynx, a PZH2000 és a Leo2), egyébként igazad van.
Többféle egyedi HTKA-s pólója is van. Büszkék is vagyunk.Ez nem is rossz, ötlet
Dobjuk össze, pár tucat pólóra és küldjük el a Maróthék hivatalának és/vagy a hadügyminisztériumba
Miért mennyi volt amire szerzödésünk van. 500 millió dolcsi volt ha jól tudom.Ezt fejtsd ki lécci mert nem értem...
mi az 500 dolláros rakéta?
Valaki itt a CAS és Gripenek kapcsán valami műhódról meg rakétatüzérségről hadovált néhány napja.
@Vogon, @molnibalage persze akkor az volt, hogy ilyen nekünk nincs...
Nekem ez jobban teccik, de mindegy...
Ha valóban a saját érdek az elsődleges, akkor saját rakéta-gyártással vesszük, mert anélkül az első ellőtt szalvó után a "hagyományos" letolt gatya van ismét!!!