Mi a kapcsolat a fogyóeszközök és a felderítésre/megfigyelésre használt repülőgépek és számos támadás között? Drón helyett SRBM/Robotrepülőgép vásárolsz? Ha tűzérzékelésre van szüksége az erdőiben, vagy aknákat kell keresnie a tengeri kontinentális talapzatán, akkor cirkálórakétát indít azokra a helyekre, ahol bányák vannak, és megpróbálja észlelni a rakéta IIR keresőfejével."Lopakodó" gépeket és az Iskandert és más SRBM-et vagy Hyiperszonikus CM-eket sem tudná leszedni vélhetően a NASAMS.
A többi ellen elég jó esélyei vannak ha berepülnek a megsemmisítési zónába...
Nem is értem miért gondolják egyesek hogy 130-200 km/h-val max. 6-7 ezer métren repkedő drón megugorhatatlan feladat egy mai légvédelmi rendszernek. Szerintem még a Kub is lelövi...Ha meg földközelbe megy, akkor felderítési lehetőségei kortlátozottak és MANPADS vagy Mistral is lelövi.
Amelyik légvédelmi rendszernem tud leszedni egy TB2-est (vagy bármely hasonló MALE drónt) azt gyorsan kukázni kell.
Megkérdezhetem azt is, hogy melyik szemmel lát egy 7000 méteres magasságban repülő drónt, és melyik Manpaddal lői le