Krisss, te vagy a nagy titkok tudója: akar-e a Honvédség úszó Gidránt vagy Komondort?
Annyira abszúrd ötlet...ezek a cuccok tök alkalmatlanok erre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Krisss, te vagy a nagy titkok tudója: akar-e a Honvédség úszó Gidránt vagy Komondort?
Akar a fene.Krisss, te vagy a nagy titkok tudója: akar-e a Honvédség úszó Gidránt vagy Komondort?
Annyira abszúrd ötlet...ezek a cuccok tök alkalmatlanok erre.
Azt majd meglátjuk ki az a fene-gyerek aki uszokepes verziót csináltat majd a 6x6 is gidranbol.Akar a fene.
Egyelőre még igény szinten sem létezik 6x6-os Gidrán az itt felvetett dolgokon kívül.Azt majd meglátjuk ki az a fene-gyerek aki uszokepes verziót csináltat majd a 6x6 is gidranbol.
A kérdés itt inkább a nemetek.
Egyelőre még igény szinten sem létezik 6x6-os Gidrán az itt felvetett dolgokon kívül.
Azt majd meglátjuk ki az a fene-gyerek aki uszokepes verziót csináltat majd a 6x6 is gidranbol.
A kérdés itt inkább a nemetek.
Nekünk is sürgősen kéne már modern APC.Román piranha-k...!
Nekünk is sürgősen kéne már modern APC.
Ami érdekes ezek a román Piranhak kihagyták a szlovák 8x8 pályázat lövésztezstjét. Most vagy nem gondolták komolyan a pályázatot vagy csúnya eredmény lett volna a Patriaval szemben.Román piranha-k...!
Nem tudom kell nekünk ilyen felölem jöhet ez is. Bár úgy hirlik az új változat drága.Szerintem az lehet. 1A8 vagy 2?
Lehet, hogy nem a Gidránból lesz EW vagy NBC változat?Nem tudom kell nekünk ilyen felölem jöhet ez is. Bár úgy hirlik az új változat drága.
Az orosz ukrán háború feltehetően átírja a honvédségi terveket is, BTR ügyben. Ugye arról volt szó, maradnak még ezek, mert sok van belőlük. Szerintem most menni fognak a levesbe. Alkatrész utánpótlás nem hinném hogy biztosítható, így a hadrafoghatóságuk sem. Pótlásukon lehet agyalni, használt nyugati pszh képében. Szerintem ez a helyzet. ( Stryker, nálam ezt már nem kérdés, ha használt és elérhető cucc kell, tegnapra. )
Az orosz ukrán háború feltehetően átírja a honvédségi terveket is, BTR ügyben. Ugye arról volt szó, maradnak még ezek, mert sok van belőlük. Szerintem most menni fognak a levesbe. Alkatrész utánpótlás nem hinném hogy biztosítható, így a hadrafoghatóságuk sem. Pótlásukon lehet agyalni, használt nyugati pszh képében. Szerintem ez a helyzet. ( Stryker, nálam ezt már nem kérdés, ha használt és elérhető cucc kell, tegnapra. )
Új, természetesen, Boxer.
én inkább Patria AMV-t vennék helyi gyártással/összeszerléssel - bizalmatlan vagyok ezzel az alternatív hajtású, még proto-szintjén sem létező 8x8-assal. A Patriak 2-3 éven belül itt lehetnének.Addig a lövészek megf@szulnak a BTR-eken
Vagy veszünk Horvát gyártásút és az méghamarabb ittvan a horvátok meg vesznek cserébe tőllünk ezt meg azt.én inkább Patria AMV-t vennék helyi gyártással/összeszerléssel - bizalmatlan vagyok ezzel az alternatív hajtású, még proto-szintjén sem létező 8x8-assal. A Patriak 2-3 éven belül itt lehetnének.
Sima Boxert vennék aszt' jóvan.én inkább Patria AMV-t vennék helyi gyártással/összeszerléssel - bizalmatlan vagyok ezzel az alternatív hajtású, még proto-szintjén sem létező 8x8-assal. A Patriak 2-3 éven belül itt lehetnének.
ahhoz nem lenne saját gyártás és vélhetően drágább is mint a Patria - ezt leszámítva tőlem az is jöhet, csak szabaduljunk már meg a sz@r BTR-ektől!Sima Boxert vennék aszt' jóvan.
és sokkal jobbés vélhetően drágább is mint a Patria