NEM!!!Uhh, ember.... A járműcsalád neve Patria Armored modular vehicle ennek vannak ifv, apc, sebesültszállító etc. Verziói, de attól még az összes patria amv.
A neve Patria!
És van IFV,APC,és AMV verzió... Maradjunk ennyiben!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
NEM!!!Uhh, ember.... A járműcsalád neve Patria Armored modular vehicle ennek vannak ifv, apc, sebesültszállító etc. Verziói, de attól még az összes patria amv.
A Patria a cég neve.NEM!!!
A neve Patria!
Figy, az amv-t úgy képzeld el mint a boxernek a levehető modulját. Leveszed az apc modult és rárakod a 155mm-es modult, ettől még boxer marad, pont úgy ahogy a patria amv is amv marad ha csak 1 db 50-es géppuska vagy egy némo torony van rajta... Ennél érthetőbben nem tudjuk szerintem neked elmondani.Sok az átfedés. De az AMV alapvetően nem egy olyan konfiguráció amely deszant szállítására van kihegyezve. Arra az IFV és az APC a legalkalmasabb.
Jézusom és még mindig nem fogod fel... A Patria a gyártó,az AMV a neve( ami csak annyit jelent hogy moduláris páncélozott jármű,tehát lehet belőle APC,IFV,aknavető stb...). Olyan harcjármű kategória,hogy AMV nem létezik! Ilyen a világon nincs,hogy valakinek ennyire nehéz legyen a felfogása...NEM!!!
A neve Patria!
Hát ezt pont ti értelmezitek így!!!Ezt nem akarja megérteni... Az AMV-t egyértelműen egy kategóriának fogja fel,mint az APC vagy az IFV...
Feljebb ajánlom figyelmedbe a gyártó weboldalát.Hát ezt pont ti értelmezitek így!!!
Erről megy nagyban a vita itt hogy keveritek a szezont a fazonnal... Édes istenem.....
Be linkelt valaki ide egy APC-t én meg le hordtam mindennek.. Ezen megy itt a szájrágás,hogy sokan IFV meg APC fotókat posztolnak. Meg számonkéri rajtam a "pöcshuszár " hogy mennyi " parasztot " akarok belepréselni egy AMV-be... Az is keveri a szerepeket itt... Komolyan mondom hogy szánalmas egy brigád..
Nem is ő volt.hé te, @pöcshuszár, ne parasztozzál!
Hát ezt pont ti értelmezitek így!!!
Erről megy nagyban a vita itt hogy keveritek a szezont a fazonnal... Édes istenem.....
Be linkelt valaki ide egy APC-t én meg le hordtam mindennek.. Ezen megy itt a szájrágás,hogy sokan IFV meg APC fotókat posztolnak. Meg számonkéri rajtam a "pöcshuszár " hogy mennyi " parasztot " akarok belepréselni egy AMV-be... Az is keveri a szerepeket itt... Komolyan mondom hogy szánalmas egy brigád..
Nem is ő volt.
... Az is keveri a szerepeket itt... Komolyan mondom hogy szánalmas egy brigád..
Már bocs,de ezt én fordítva látom. Össze vissza hordtok itt mindent. Be is fejeztem ezennel... A szerkesztőknek meg annyit ajánlanék hogy töröljék ezt az AMV topikot,mert itt a sok " okos " hozzászóló szerint ilyen nincs is....Én már őszintén reménykedem,hogy csak egy troll vagy mert ha nem,akkor elég komoly gondok vannak nálad...
A gyártó oldalához mit szólsz, te okos hozzászóló.Már bocs,de ezt én fordítva látom. Össze vissza hordtok itt mindent. Be is fejeztem ezennel... A szerkesztőknek meg annyit ajánlanék hogy töröljék ezt az AMV topikot,mert itt a sok " okos " hozzászóló szerint ilyen nincs is....
miért zavarod meg tényekkel és alátámasztott infóval???A gyártó oldalához mit szólsz, te okos hozzászóló.
Ha megfigyeled a konkrét technikai információt tartalmazó hozzászólásokat ügyesen figyelmen kívül hagyja.miért zavarod meg tényekkel és alátámasztott infóval???
De legalább jól szórakozunk közben....megint oldalak telnek meg - a semmivel...
Ezt én is sajnálom,de arra szerintem senki nem volt itt felkészülve,hogy valakinek az agykapacitását túlterhelje az az egyszerű tény,hogy a topic névadó Patria AMV az (micsoda meglepetés) konkrétan a jármű neve. És erre rámenjen 5 oldal......megint oldalak telnek meg - a semmivel...
nekem az egyetlen bajom vele hogy elfogyott a popcornomHa megfigyeled a konkrét technikai információt tartalmazó hozzászólásokat ügyesen figyelmen kívül hagyja.
Te földalatti módosult szár!Hát ezt pont ti értelmezitek így!!!