Wikire is dobd má' akkó fel....Na, ha raerek a hosszu hetvege alatt (July 4th weekend), akkor megprobalok nektek renderelni egy Lynx Skyranger 30-at, legalabb alapszinten...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Wikire is dobd má' akkó fel....Na, ha raerek a hosszu hetvege alatt (July 4th weekend), akkor megprobalok nektek renderelni egy Lynx Skyranger 30-at, legalabb alapszinten...
Van már hivatalos kép róla a skyranger topikban.
Jaja, este vagy holnap megcsinalom, mert amugy is rafer nemi "nyelvi tisztogatas", a Gidraneval egyutt.Wikire is dobd má' akkó fel....
Üdv, ha a "gyártmány" minősége is olyan lesz, akkor semmi kifogásom nem lesz az ellen sem, ha mindenki folyamatosan "aznapos". De ha józanul gyártanak szart, az vért kíván!jó kis gyár lesz ez. lesz rengeteg daru, sok irodista. meg VIP kantin.
Pont olyan mint bármelyik német gyár, legalábbis a tervek alapján.
Láttad a terveket??jó kis gyár lesz ez. lesz rengeteg daru, sok irodista. meg VIP kantin.
Pont olyan mint bármelyik német gyár, legalábbis a tervek alapján.
@Ettore Fieramosca dobd már fel ide a HTKA-ra! Csakhogy megtudd, hogy hol cseszték el a terveket! Itt öt perc alatt kiderülne.Láttad a terveket??
Ajánlat kérésre járt nálam egy része. Ugyan nincs titoktartási, de konkrétumokat nem írhatok, na meg technológia nincs rajta. Sima szokásos variálható gyártóvsarnok. A sok daru az érdekes, de azért az sejthető hogy nehéz dolgokat kell emelgetni…@Ettore Fieramosca dobd már fel ide a HTKA-ra! Csakhogy megtudd, hogy hol cseszték el a terveket! Itt öt perc alatt kiderülne.
Ettől még lehetne edzőterem is!Ajánlat kérésre járt nálam egy része. Ugyan nincs titoktartási, de konkrétumokat nem írhatok, na meg technológia nincs rajta. Sima szokásos variálható gyártóvsarnok. A sok daru az érdekes, de azért az sejthető hogy nehéz dolgokat kell emelgetni…
Nem felejtettem el, csak el vagyok havazva...Ja, akkor meg jobb.
Jaja, este vagy holnap megcsinalom, mert amugy is rafer nemi "nyelvi tisztogatas", a Gidraneval egyutt.
Nálatok esik a hó?Nem felejtettem el, csak el vagyok havazva...
Sajnos van. Gondolom vmi alvállalkozó kért tőled ajánlatot. Mindegy mire, nekem kellett titoktartásit adnom, addig a fővállalkozó a projektet sem nevezte meg. Inkább ne szellőztess…! Persze ez csak magánvélemény….Ajánlat kérésre járt nálam egy része. Ugyan nincs titoktartási, de konkrétumokat nem írhatok, na meg technológia nincs rajta. Sima szokásos variálható gyártóvsarnok. A sok daru az érdekes, de azért az sejthető hogy nehéz dolgokat kell emelgetni…
Toi-Toi a mértékegység!nem volt, mondjuk csodálkoztam is. De nem mondok konkrétumot. A lényeg hogy építik
Sot. 90-106 fok között van harom hete.Nálatok esik a hó?
Sot. 90-106 fok között van harom hete.
Kb 35-42 Celsius.Az mondjuk Kelvinben igen hideg.
Arra vigyázzatok, hogy ne menjen fel 911-re!
Kb 35-42 Celsius.
Kelvint hasznalok viszonylag gyakran, de gyakorlatilag kizárólag szinhomersekletre, legalábbis az elmult 25-30 másra nem emlékszem.
Hogy jött ki a 256? És igen...A 256 darab hogy lesz elosztva vajon?