En nagyon jol ertem a lenyeget, ti vagytok leragadva hagyomanyos kategoriaknal, amelyek csaknem irrelevansak ma mar - pontosan ezert jon a Cheetah es tarsai...
Nagyon negativ vagy, koltozz kicsit nyugatabbra.
FYI miutan most jol bebizonyitottad, hogy nem lehet igy, emlkeztetnelek, hogy konkretan irtak, sot,
bemutattak a RM slideok a Lynxre mountolva, FFBNW opciokent, szoval nagyon is ez a jovo, te hitetlen, pesszimista kelet-europai.
A MIstral eleve nem is integralt, hanem sajat tuzvezetese van, ertelmetlen lenne ezzel tokolni, meg bonyolultabb lenne, mint a sajatot hibatlanul, sokkal seamlessebb modon integralni.
Semmi masra nem jo, mint legijarmuvek, meg talan dronok ellen, de meg ebben sem vagyok biztos, hogy nem lehet konnyen megzavarni avagy jammelni a MIstralt.
Tuzerseg ellen semmit nem er, iranyitott bombak ellen semmit nem er, air dropped ellen semmit nem er. Ide egy elavult szar, az osszes tobbi manpaddal egyutt.
Hogyne lenne az!
Es mar miota!
Afganisztanban szerinted a CRAM miert volt telepitve minden bazis negy sarkaba es miert volt az integralt legvedelem resze?
A nemetek szimplan tovabbgondoltak a CRAM koncepciot es osszehazasitottak a VSHORAD raketakat vele, mindezt a Mantis melle tervezve - nezd meg a RM Skynex videot, amit linkeltem, iden januari.
A Cheetah 6km hard target, belertve air dropped bombaktol loitering munitionig, artillery stb, 10 km soft tartget (dronrajok stb.) MIndekozben mellette ott a Mantis, 1000 RPM programozott ABM fuggonyt huz az utolso 3-4 km belul.
Egyetlen dobozos indiotban 60 raketa van - 3 ilyenben 180, ugye, es azokat egyszerre kitolja 12 masodperc alatt az integralt legvedelem, mindegyiket kulon celpontra, ha kell.
Ez gyakorlatilag keszen lesz mondjuk jovore, utana jon az, amikor 2-4 ilyet felpakolnak egy Skyrangerre, ahogyan ajanlgatta a MHnek a RM mar tavaly:
Ja es most nezem, mar tavaly is Skyranger 30 volt az ajanlat - nagyitsatok bele a kepbe, Papperger felso ajkahoz van linkelve: