Nem.50mm-es gépágyúval már kvázi gyalogsági harckocsi lenne.
Amúgy láttam a tévében, hogy a BTR is tank, szóval...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem.50mm-es gépágyúval már kvázi gyalogsági harckocsi lenne.
Amúgy láttam a tévében, hogy a BTR is tank, szóval...
Valamivel keskenyebb a lanc de hosszabban fekszik fel valamivel. /ne a t72 terepjarokepessegehez hasonlitsd egyebkent hisz az kiemelkedonek mondhato./Üdv mindenkinek!
Új vagyok a fórumon és mindemellett laikus, ha butaságokat írnék én lennék a leghálásabb, ha kijavítanának.
A posztot végigolvasva a telephely kapcsán az lenne az észrevételem, hogy két helyszín lehet az asztalon. Az egyik Győr, amiről sok szó esett, a másik Csepel.
Linkelték az előzményekben Horváth József Kossuth rádiós szereplését, amiben arról értekezett, hogy "100 éve" félbeszakadt hagyományokat akarnak újraéleszteni (Weiss Manfréd művek).
Továbbá a magyar légvédelem, ha jól tudom, a jövőben is Győr és Budapest köré fog csoportosulni, ahogy napjainkban.
A másik dolog, hogy az "50 tonnás" Hiúz gondolata, a hírtv-ben is elhangzott, viszont amellett, hogy ez már akkor inkább "hk" (ezt a rövidítést már itt tanultam: ), nehezebb, mint a t-72, akkor ott a jelenleg látható lánctalpak nem lesznek túl keskenyek? Főleg ingoványos talajon, azzal az 50 tonnával, lényegében a sárban fognak elakadni... Ha pedig szélesítik a lánctalpakat, akkor csak tovább fokozzák a "súly problémát"; a gumilánctalpak, pedig bármilyen gyorsan is fejlődnek, ha a 40 tonna is álom most, akkor az 50 mikorra teljesülhetne?
Szerintem ilyenről semmi infó nincs. De én remélem, hogy a Rheinnmetall ADS rendszere felkerül a Lynx-re.
Éjszaka berakta valaki a linket, de most nem láttam.
Megint emel a téten, ha Indiában is épül egy Lynx gyár. Az RM képes lesz egyszerre ennyi fele figyelni? https://eurasiantimes.com/german-rh...-indian-army-set-up-manufacturing-unit-in-up/
Persze meg probalkoztak nallunk meg a kanadaiaknal... 10 ev alatt sok helyre elpasszolhattak am volna lass csodat a lynxnek 0 ev alatt mai allas szerint sikerult egy helyre bejutnia es tovabbi 3 ba igen eselyes /cseh india ausztralia./ de peruba is befuto lessz... Usaba szerintem nem fognak nemet vasat venni.
Végre leírták a tornyot és a föfegyvert!
Leírták, de saját maguktól.Végre leírták a tornyot és a föfegyvert!
Nem azt irta hogy ilyen lesz, csak ismertette a tipust. Nem tud o se semmit, de nem is csinal ugy a szerzo, mintha mindenkinel mindent jobban tudna.
Nem írt le semmit , ismertette a lehetőségeket és max találgat , nem tudhat elvileg semmi biztosat mert nem jott ki semmi hivatalos , addig meg sokat nem lehet elkotyogni errőlLeírták, de saját maguktól.
Moduláris fegyverrendszer, átalakítási képességek
Nem írt le semmit , ismertette a lehetőségeket és max találgat , nem tudhat elvileg semmi biztosat mert nem jott ki semmi hivatalos , addig meg sokat nem lehet elkotyogni erről
Jelenleg a 30-as az általános NATO kaliber, és logisztikailag ésszerűbb döntés mégha annyira nem is előremutató.Sajna szerintem sem tuti meg a Wotan35 - viszont az eddigiek alapjan Benkoek elore gondolkodnak, igy ketlem, hogy beernek a harmincassal egy 2026 korul erkezo IFV-re.
A Demokrata ha forrásaira hivatkozik, akkor azért olyas valaki hivatkozik, akinek komoly kormányzati kötödései vannak.Nem írt le semmit , ismertette a lehetőségeket és max találgat , nem tudhat elvileg semmi biztosat mert nem jott ki semmi hivatalos , addig meg sokat nem lehet elkotyogni erről
Cseh oldalakon azt írják, a torony náluk készülhet, Usti nad Labem városban.A Demokrata ha forrásaira hivatkozik, akkor azért olyas valaki hivatkozik, akinek komoly kormányzati kötödései vannak.
De most nem önzésböl mondom, legyen igazam.