Üdv mindenkinek!
Új vagyok a fórumon és mindemellett laikus, ha butaságokat írnék én lennék a leghálásabb, ha kijavítanának.
A posztot végigolvasva a telephely kapcsán az lenne az észrevételem, hogy két helyszín lehet az asztalon. Az egyik Győr, amiről sok szó esett, a másik Csepel.
Linkelték az előzményekben Horváth József Kossuth rádiós szereplését, amiben arról értekezett, hogy "100 éve" félbeszakadt hagyományokat akarnak újraéleszteni (Weiss Manfréd művek).
Továbbá a magyar légvédelem, ha jól tudom, a jövőben is Győr és Budapest köré fog csoportosulni, ahogy napjainkban.
A másik dolog, hogy az "50 tonnás" Hiúz gondolata, a hírtv-ben is elhangzott, viszont amellett, hogy ez már akkor inkább "hk" (ezt a rövidítést már itt tanultam: ), nehezebb, mint a t-72, akkor ott a jelenleg látható lánctalpak nem lesznek túl keskenyek? Főleg ingoványos talajon, azzal az 50 tonnával, lényegében a sárban fognak elakadni... Ha pedig szélesítik a lánctalpakat, akkor csak tovább fokozzák a "súly problémát"; a gumilánctalpak, pedig bármilyen gyorsan is fejlődnek, ha a 40 tonna is álom most, akkor az 50 mikorra teljesülhetne?