Majd amikor jönnek a bezzeg emberek mint én (ha úgy alakul), akkor is ünneplés lesz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd amikor jönnek a bezzeg emberek mint én (ha úgy alakul), akkor is ünneplés lesz?
?Majd amikor jönnek a bezzeg emberek mint én (ha úgy alakul), akkor is ünneplés lesz?
"Temperaturen unter Null sowie Eis und Schnee kommen praktisch nicht vor."Némi infó az ausztrál tesztről
Schützenpanzer für Australien – Fortschritte in der Vergleichserprobung Lynx und Redback
Ende 2020 haben die beiden ausgewählten Bieter, die deutsche Rheinmetall AG und die südkoreanische Hanwha Defense Systems, je drei Schützenpanzer an die australischen Streitkräfte abgeliefert. Seitdem werden die Lynx KF41 von Rheinmetall und die Redback von Hanwha im Rahmen der „Risk Mitigation...soldat-und-technik.de
Jót tenne a Lynxnek, ha 30 mm-est 60 foknál magasabbra tudná emelni. Ez nem csak drónok ellen, de városi harcban is hasznos lenne..."Temperaturen unter Null sowie Eis und Schnee kommen praktisch nicht vor."
Akkor ezzel majd mi fogunk először szembesülni...
"der Fähigkeit, Hubschrauber und Drohnen zu bekämpfen"
Drónok ellen hogyan és mivel fog tudni harcolni? 30 mm vagy rakéta? A felderítési adatokat gondolom adatkapcsolaton keresztül kapja.
Jót tenne a Lynxnek, ha 30 mm-est 60 foknál magasabbra tudná emelni. Ez nem csak drónok ellen, de városi harcban is hasznos lenne...
Én úgy értelmeztem, hogy ott ők az ausztrál teszten ezt nem vizsgálták..."Temperaturen unter Null sowie Eis und Schnee kommen praktisch nicht vor."
Akkor ezzel majd mi fogunk először szembesülni...
Azaz majd mi leszünk az elsők, akiknek ezt is meg kell vizsgálni.Én úgy értelmeztem, hogy ott ők az ausztrál teszten ezt nem vizsgálták...
Bízzunk a felmelegedésben.Azaz majd mi leszünk az elsők, akiknek ezt is meg kell vizsgálni.
Düsseldorfban régi térkép van még a falon...2021. augusztus 18 -án a Ray Service és a Rheinmetall szerződést írt alá az elektromos alkatrészek szlovákiai gyártásáról. A szerződés a magyar hadsereg Lynx KF41 programjához szükséges kábelek és kábelkötegek gyártására és szállítására vonatkozik...
Rheinmetall na Slovensku vytváří síť obranného průmyslu – Ray Service bude vyrábět elektrické komponenty
Dne 18. srpna 2021 podepsaly společnosti Ray Service a Rheinmetall smlouvu o výrobě elektrických komponentů na Slovensku. Smlouva se týká výroby a dodávek kabelů a kabelových svazků pro program Lynx KF41 maďarské armády. Ta si v loňském roce od Rheinmetallu objednala 218 bojových vozidel pěchoty...www.securitymagazin.cz
A Ray Service és az RM cseh üzletről korábban pl. itt volt szó.
Oké, de én a 30mm-esről beszéltem, nem másodlagos fegyverzetről...na mindegy."In its infantry fighting vehicle configuration, the Lynx features Rheinmetall’s Lance two-man turret, equipped with a MK30-2/ABM 30mm, Main Sensor Slaved Armament (MSSA), a 7.62mm coaxial triple-barrel or GFE machine gun, and two mission pods on either side of the turret for dual anti-tank guided missiles (ATGM) or unmanned systems or electronic countermeasures.
As flexibility and fightability are highly important the LANCE turret can be equipped with other canon systems, such as the Wotan 35mm machine cannon or even larger calibre systems from third party suppliers. With an elevation angle of up to 70° the MSSA provides immediate engagement capability for the crew in urban areas or against UAVs alternatively equipped with either 12.7mm machine gun, 40mm automatic grenade launcher or another type of effector."
Lynx KF41: Modular IFV for Full Spectrum of Operations
Recent military operations involving improvised explosive devices, rocket-propelled grenades and other asymmetric threats have exposed the inadequacies of…www.czdefence.com
Hintsük el nekik, hogy az Antarktisz felől is jöhet támadás - ott is kéne tesztelni...Azaz majd mi leszünk az elsők, akiknek ezt is meg kell vizsgálni.
internationalHá' milyen hiúz lesz ez?
2021. augusztus 18 -án a Ray Service és a Rheinmetall szerződést írt alá az elektromos alkatrészek szlovákiai gyártásáról. A szerződés a magyar hadsereg Lynx KF41 programjához szükséges kábelek és kábelkötegek gyártására és szállítására vonatkozik. Az első sorozat 2022 -ig szóló szerződésének értéke meghaladja a négy millió eurót...
Rheinmetall na Slovensku vytváří síť obranného průmyslu – Ray Service bude vyrábět elektrické komponenty
Dne 18. srpna 2021 podepsaly společnosti Ray Service a Rheinmetall smlouvu o výrobě elektrických komponentů na Slovensku. Smlouva se týká výroby a dodávek kabelů a kabelových svazků pro program Lynx KF41 maďarské armády. Ta si v loňském roce od Rheinmetallu objednala 218 bojových vozidel pěchoty...www.securitymagazin.cz
A Ray Service és az RM cseh üzletről korábban pl. itt volt szó.
Ez nagyon jó hír! Kell a szlovák ipari együttműködés és akkor tőlünk menne oda is a Lynx, ők meg bedolgoznak nekünk. Marpedig a haszon a készterméken van.Düsseldorfban régi térkép van még a falon...
Marhák.
A csavarokat meg majd Brassóból rendelik?
Há' milyen hiúz lesz ez?
A ketto egyutt mukodik, oda van irva.Oké, de én a 30mm-esről beszéltem, nem másodlagos fegyverzetről...na mindegy.
Mert ez lényegében egy cseh vállalat szlovák fióktelepe. Ebben a formában 2018-tól létezik felvidéken, nyilvánvalóan ebből a célból (is) lett/lehetett kiszervezve.1 dolog zavar csak picit. Mintha ezt a bizniszt kábelköteg szállítás, eladta volna a cseheknek is.
Nem, a cikk nem ezt mondja.A ketto egyutt mukodik, oda van irva.
Ezt nem igazán értem. Tudjuk, hogy a németek odakint Düsseldorfban majdnem 2 éve nyúzzák az alvázat. Gondolod, hogy novembertől márciusig leálltak a teszteléssel?Azaz majd mi leszünk az elsők, akiknek ezt is meg kell vizsgálni.