Miért, ismersz olyan típust, amelyik kizárólag vezetékesen operál?Írjam le harmadjára is, hogy nem konkrétan a videóról beszélek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért, ismersz olyan típust, amelyik kizárólag vezetékesen operál?Írjam le harmadjára is, hogy nem konkrétan a videóról beszélek?
A T-14-en olyan van. Egyébkent a bármilyen formában vezetékes is ritka mint a feher holló.Miért, ismersz olyan típust, amelyik kizárólag vezetékesen operál?
Van? Szerintem max koncepció szintjén még egyelőre.A T-14-en olyan van. Egyébkent a bármilyen formában vezetékes is ritka mint a feher holló.
Azt nem tudom hogy áll, mert nem túl bőbeszédűek. De kb ez a drón abban a harckocsiban a legegyszerűbb technológiai részegyseg.Van? Szerintem max koncepció szintjén még egyelőre.
akkor remote controlled quadrocopterJó, leírom újra. Általaban írtam, hogy a kábelest ne nevezzük drónnak.
sztem egy tankba vagy gyalogsági harci járműbe bőven elég arra hogy a parancsnok magasabbról is körülnézzen, kinézzen ház mögül vagy ilyesmi. ennél komolyabbal sztem nincs ideje foglalkozni drónirányítgatássalMert egy vezetéken bohóckodik.
Van annak előnye is persze, de 1000× korlátozottabb mintvegy valódi drón.
Parancsnoki kocsikban van rá mód századparancsnok és annál magasabb szinten. Egy szakaszparancsnoki járműbe nem gondolom, hogy drón kéne. Ott már szerintem sokkal jobb ha a rajoknak van olyan kis kézi lótúró mint ami az ausztráloknak is van.akkor remote controlled quadrocopter
sztem egy tankba vagy gyalogsági harci járműbe bőven elég arra hogy a parancsnok magasabbról is körülnézzen, kinézzen ház mögül vagy ilyesmi. ennél komolyabbal sztem nincs ideje foglalkozni drónirányítgatással
De a legjobb, ha mindkettő.Parancsnoki kocsikban van rá mód századparancsnok és annál magasabb szinten. Egy szakaszparancsnoki járműbe nem gondolom, hogy drón kéne. Ott már szerintem sokkal jobb ha a rajoknak van olyan kis kézi lótúró mint ami az ausztráloknak is van.
Azt írják már gyártják az első darabokat! Alig várom, hogy láthassuk már végre!Zalaegerszegi Lynx gyár bokréta ünnep
Újabb fázisába érkezett a zalaegerszegi Rheinmetall Hungary cég tulajdonában lévő, Lynx gyalogsági harcjárművek gyártására készülő üzem építése. Ebben a fázisban az építkezés során elértek ahhoz a ponthoz, amit megszoktak ünnepelni és ebben az esetben az épület legmagasabb pontjának az eléréséről…combatant.blog.hu
Az nem széria példány, hanem valószínűleg a magyar prototípus lehet. Szerintem nagyon hasonló lesz a kengurus protóhoz.Azt írják már gyártják az első darabokat! Alig várom, hogy láthassuk már végre!
Írják, vagy valamelyik videóban mondják? Nem találtam.Azt írják már gyártják az első darabokat! Alig várom, hogy láthassuk már végre!
A kábelest ne hívjuk már drónnak.
A drónnak pont az a lényege, hogy oda tudsz vele menni ahová akarsz és szétnézhetsz. A kábeles ezt nem tudja.
Ezt ebbe a topikba akartad? Van pl. Magyar UAV fejlesztések topik is...Világújdonság Tökölön
A szovjet bunker rejtelmei A Budapest közelében elterülő tököli repülőtér néhány évtizeddel ezelőtt még szovjet vadászgépek utánégetőinek mennydörgésétől volt hangos. A rendszerváltást követő kivonulás természetesen csak a technikára vonatkozhatott, a reptéri…jetplanes.blog.hu
Nagyon úgy néz ki. hogy Gidránoin és Leokon látható (szerintem) ronda, de hatásos kamó lesz minden járgányon.Írják, vagy valamelyik videóban mondják? Nem találtam.
Korai még erről beszélni nyilvánvaló, de remélem egyébként nem ilyen digital camo festése lesz a magyar példányoknak. Szerintem ehhez egész egyszerűen túl nagy a jármű, ezért természetes környezetben rikítana. Még akkor is, ha jó a színséma.
Ide akartam, elvileg látod, mire reagáltam vele.Ezt ebbe a topikba akartad? Van pl. Magyar UAV fejlesztések topik is...
A helik szurkeje qrvajo szerintem, de a legjobb a Hindeke. En a Gripeneket is atfujnam olyasmire (felteve, hogy nem elonytelenebb rejtozkodni.)Nagyon úgy néz ki. hogy Gidránoin és Leokon látható (szerintem) ronda, de hatásos kamó lesz minden járgányon.
A helikoptereink egyen szürkék (sajnos), a földi cuccok meg mind ezt kapják...
Nagyon úgy néz ki. hogy Gidránoin és Leokon látható (szerintem) ronda, de hatásos kamó lesz minden járgányon.
A helikoptereink egyen szürkék (sajnos), a földi cuccok meg mind ezt kapják...
Na de melyik színekből ? Mert a Leo is más és a Gidrán is.
Nem.Amúgy hülye kérdés, de ez nem lehet tudatos? Ha a felderítő drónba és a járművek szenzoraiba betáplálják, hogy a Leok színárnyalatait keresse intenzíven, akkor ez a kis eltérés elég lehet arra, hogy szoftveres keresésnél a Gidrán jobban rejtőzik. Ez csak úgy eszembe jutott, de mivel nem egyszerre fújták őket és nem ugyan annál a cégnél, költségvetésileg nem lett volna olcsóbb ugyan ahhoz a színhez ragaszkodni. Egy nyílt nap alkalmával nem ütnek el annyira, hogy az összhatást megbontsa. (Például a nagymacskák mellett egy digitális festésű lovacska szörnyen nézne ki.)
Van egy kép és hozzá a szöveg miszerint:Írják, vagy valamelyik videóban mondják? Nem találtam.
Korai még erről beszélni nyilvánvaló, de remélem egyébként nem ilyen digital camo festése lesz a magyar példányoknak. Szerintem ehhez egész egyszerűen túl nagy a jármű, ezért természetes környezetben rikítana. Még akkor is, ha jó a színséma.