Nem hanem pl budaörsre se vonattal meg repülővel hozták, hanem rá lettek baszva egy trélerre.Megjöttek???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hanem pl budaörsre se vonattal meg repülővel hozták, hanem rá lettek baszva egy trélerre.Megjöttek???
Nem hanem pl budaörsre se vonattal meg repülővel hozták, hanem rá lettek baszva egy trélerre.
HAza beszélek de nem lenne rossz és ugye emlékezzünk vissza mit írtam a szentkirályszabadja új logisztikai és járműjavitó bázisról?!mivel a kész járgányokat tesztelni is illik, ezért az én tippem a veszprém-várpalota-székesfehérvár környék lenne.
mit szóltok?
HAza beszélek de nem lenne rossz és ugye emlékezzünk vissza mit írtam a szentkirályszabadja új logisztikai és járműjavitó bázisról?!
Bár ha rajtam múlna inkább Pécs vagy Miskolc mint régivasipari központok oda lenne értelme rakni.,semmi képp sem Győr de legfőképp nem Csepel..
Két kép a török cikkból amelyben hírt adnak a "Macaristan"-i Lynx beszerzésről.
Szép is, jó is csak 1 bibi van vele: ez a kf31-es nem pedig az ami hozzánk jön
Belinkeled a cikket?Persze de a lényeg az,hogy a török barátaink úgy gondolják,hogy "Macaristan"a "jelenlegi legmodernebb erősen védet IFV-t" vette meg.
Persze de a lényeg az,hogy a török barátaink úgy gondolják,hogy "Macaristan"a "jelenlegi legmodernebb erősen védet IFV-t" vette meg.
És vajon mennyire autentikus forrás az ami még azt sem tudja hogy a lynx melyik változatát vesszük? Ennyi erővel egy portfolió.hu cikket is hivatkozhatnál
Belinkeled a cikket?
Köszi
És vajon mennyire autentikus forrás az ami még azt sem tudja hogy a lynx melyik változatát vesszük? Ennyi erővel egy portfolió.hu cikket is hivatkozhatnál
Nem értem a negatív hullámokat. Mit kéne látnom a cikkből?Na ennyit arról,hogy mi bármit is gyártunk a cseheknek ami akárcsak nyomokban is Lynxet tartalmaz...Szóval mindenki nyugodjon le a picsába vettünk egy gyártósort amin csak magunknak fogunk gyártani természetesen marha olcsón mert azt itt nagyon sokan nagyon kiszámolták...
https://www.czdjournal.com/news/the...less-a-large-part-is-not-operational-293.html
Nem értem a negatív hullámokat. Mit kéne látnom a cikkből?
Na ennyit arról,hogy mi bármit is gyártunk a cseheknek ami akárcsak nyomokban is Lynxet tartalmaz...Szóval mindenki nyugodjon le a picsába vettünk egy gyártósort amin csak magunknak fogunk gyártani természetesen marha olcsón mert azt itt nagyon sokan nagyon kiszámolták...
https://www.czdjournal.com/news/the...less-a-large-part-is-not-operational-293.html
A cseh IFV tender kész. Pont tegnap irtam be az egészet magyarul. Ősszel tesztelik a Hiúzt, Ascod-ot és a CV90-et. Még idén döntenek is.Nem vesznek Lynx-et.Vagy modernizálják a 72-eseket vagy a Lynx áran vesznek valami modern tankot.Vagy rosszul értettem.
A cseh IFV tender kész. Pont tegnap irtam be az egészet magyarul. Ősszel tesztelik a Hiúzt, Ascod-ot és a CV90-et. Még idén döntenek is.
A T-72 ettől független. Ott szenvednek ezzel a tuninggal a politikusok meg a hazai ipar, persze a katonák nem akarják.
Ez a cikk meg vmi karbantartási pénzelbaszásról szól.
Főleg mert ha szerencsénk van kiszivárog vmi, a KF41-et fogják élesben tesztelni!Akkor várjuk az őszt.