[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nem hanem pl budaörsre se vonattal meg repülővel hozták, hanem rá lettek baszva egy trélerre.

Katonasan szolva... :D

Amugy bekeidoben a legi szallitas max akkor eri meg az arat, ha kontinensek kozott szallitasz egyes darabokat - az elso 5-10 darabnal es parszaz kilometernel penzkidobas lenne. Egyetlen vasuti szerelveny elhozza oket vidaman, akar az osszeset egyszerre is, par ora alatt.

mivel a kész járgányokat tesztelni is illik, ezért az én tippem a veszprém-várpalota-székesfehérvár környék lenne.
mit szóltok?
HAza beszélek de nem lenne rossz és ugye emlékezzünk vissza mit írtam a szentkirályszabadja új logisztikai és járműjavitó bázisról?!
Bár ha rajtam múlna inkább Pécs vagy Miskolc mint régivasipari központok oda lenne értelme rakni.,semmi képp sem Győr de legfőképp nem Csepel..

HAza beszélek de nem lenne rossz és ugye emlékezzünk vissza mit írtam a szentkirályszabadja új logisztikai és járműjavitó bázisról?!
Bár ha rajtam múlna inkább Pécs vagy Miskolc mint régivasipari központok oda lenne értelme rakni.,semmi képp sem Győr de legfőképp nem Csepel..

Nem kell mindennek egy környéken lennie, lehet a vasmu Miskolc környékén, mas beszallito mashol, mig az osszeszereles akár Baranyaban is. Ez ma mar megszokott, ennel sokkal komolyabb outputhoz is.

Két kép a török cikkból amelyben hírt adnak a "Macaristan"-i Lynx beszerzésről.

Lynx_KF41-2-850x491.jpg

Lynx_KF41-3.jpg

És vajon mennyire autentikus forrás az ami még azt sem tudja hogy a lynx melyik változatát vesszük? Ennyi erővel egy portfolió.hu cikket is hivatkozhatnál

Amikor elkészül egy ilyen cikk, amennyiben a szerkesztő felületes, bedob egy fotót, amit először megtalál a neten, arról a harcjárműről, amiről a cikk szól. Laikusoknak tökéletes. Aki kicsit jobban érdeklődő, az meg kiszúrja, hogy az a kép, nem az a kép.

És vajon mennyire autentikus forrás az ami még azt sem tudja hogy a lynx melyik változatát vesszük? Ennyi erővel egy portfolió.hu cikket is hivatkozhatnál

Éppen most linkelte be,megtekintheted .Amúgy csak Lynx-t írnak nem írnak pontos típust,de megemlítik mind a két változatot hiszen az a hivatalos bejelentés során nem hangzott el:-)

• Tetszik
Reactions: Hegylakó
Na ennyit arról,hogy mi bármit is gyártunk a cseheknek ami akárcsak nyomokban is Lynxet tartalmaz...Szóval mindenki nyugodjon le a picsába vettünk egy gyártósort amin csak magunknak fogunk gyártani természetesen marha olcsón mert azt itt nagyon sokan nagyon kiszámolták...

https://www.czdjournal.com/news/the...less-a-large-part-is-not-operational-293.html

szóval, mivel a csehek belebuktak egy kerekes IFV vagy APC(mindegy) fejlesztésébe és fenntartásába ezért......a lynxel.... na ezt nem értem....
szerintem félreértetted

Nem vesznek Lynx-et.Vagy modernizálják a 72-eseket vagy a Lynx áran vesznek valami modern tankot.Vagy rosszul értettem.
A cseh IFV tender kész. Pont tegnap irtam be az egészet magyarul. Ősszel tesztelik a Hiúzt, Ascod-ot és a CV90-et. Még idén döntenek is.

A T-72 ettől független. Ott szenvednek ezzel a tuninggal a politikusok meg a hazai ipar, persze a katonák nem akarják.
Ez a cikk meg vmi karbantartási pénzelbaszásról szól.

• Tetszik
Reactions: Ocses
A cseh IFV tender kész. Pont tegnap irtam be az egészet magyarul. Ősszel tesztelik a Hiúzt, Ascod-ot és a CV90-et. Még idén döntenek is.

A T-72 ettől független. Ott szenvednek ezzel a tuninggal a politikusok meg a hazai ipar, persze a katonák nem akarják.
Ez a cikk meg vmi karbantartási pénzelbaszásról szól.

Akkor várjuk az őszt.