A 'Páncélzat és fegyverzet' rovatban az MSSA és a három lehetséges opció hiányzik - 'vagy' logikai kapcsolóval.
A Lynx -nél egy elírás: Sebesült szallító - "szállító"
A 'Fegyverzet' szekció végén: "(Példaként az RM egy felderítő drónt említ.)". Ezek ugye a 'Loitering munition' kategória. Én speciel ezt "cirkáló drón" -ként szoktam aposztrofálni - de nem ez a lényeg, hanem hogy itt ugye ezek a felderítés mellett mint egyfajta öngyilkos dónokként képesek célleküzdésre is. Egyébként már most két típus van integrálva - OMFV tenderre: Raytheon, a minden másra Rheinmetall. Ez két különböző típus - voltak is pedzegetve korábban.
A "Jövőbeli üzemeltetők" szekcióban Magyarországnál a 218 db volt emlegetve. Itt nem tudom lehet érdemes lenne megemlíteni, hogy a Skyranger 30 -as verziók azok plussz mennyiségként fog manifesztálódni ...
A Spike -os szócikknél. A címbe esetleg zárójelesen be lehetne írni: "Páncéltörő irányított rakéta".
Az NLOS -nál esetleg meg lehetne említeni, hogy ez "Non Line Of Sight". Esetleg, hogy ez mit jelent és miért előny stb. Egyébként a Spike verziókat sorba lehetne rakni. Itt lehetne szemléltető kép is - pl. az alábbi kettő közül az egyik akár (az alsó informatívabb és a méretek is jobban összehasonlíthatóak).
Általánosságban az angol szócikk alapján fejleszteném tovább a tartalom terén amennyiben van kapacitás.