Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
MAJD KIPRÓBÁLOM JOBB E A GOYSTIK a kézikeréknél durvázni fix hogy jobb a kézikerék felderíteni is. fifyelni meg edzés is lehet ez az figyelő opció. (had áljon néha a rendszer.) nem kell annak folyton mennie. (aktív védelemnek sem baj ha kikapcsolható és nem állandó.) (deszant kezszem egy része kinn)Na ebből látszik, hogy sosem használtál értelmes tűzvezető rendszert...
jujj bazzzMAJD KIPRÓBÁLOM JOBB E A GOYSTIK a kézikeréknél durvázni fix hogy jobb a kézikerék felderíteni is. fifyelni meg edzés is lehet ez az figyelő opció. (had áljon néha a rendszer.) nem kell annak folyton mennie. (aktív védelemnek sem baj ha kikapcsolható és nem állandó.) (deszant kezszem egy része kinn)
meg különben is addig is képben lessz az ember.
Én azért általában meg szoktam érteni már megszoktam.Csak én nem értem miről írogat @Szittya ?!?
Legalább a felének nyelvtanilag nincs értelme...
A pk most felkelt a párnázott székéből (éppen vége lett Angela nővérnek). Közeleg, benyitott - lebuqtam. Kérdezte, kivel csalom meg? Mondtam, hogy Szittyával.... Duli-fuli kirombolt, hogy ne nézzem hülyének....a pk és az irányzó széke páncélozotte? páncél lemez van e ?
Köszi a fordítást!Én azért általában meg szoktam érteni már megszoktam.
Tudtommal nincs...persze végső konfig nem tudjuk milyen lesz.Az első kérdésében arra kíváncsi, hogy van-e elválasztó fal a denszattér és a küzdőtér között ami páncélozott annyira, hogy a repeszeket megfogja.
Elvileg van (HT cikkek szerint), de azt kell használni már régen rossz!A másodikban meg az iránt érdeklődik, hogy a toronynak és a fegyverzetnek vannak-e manuális kezelő szervei.
akkor ezt páncélozzák le. vagy tegyék lehetővé védelmiszint emelésként többféle védelemmel történő utólagos (kezszsem által) mühelyes felügyelete melett fel le bővíthető változat. Moduláris cucc akár textílvarrott vagy azzal burkolt (műszaki textília akár dynema aramideszi a vizet az nem jó)Köszi a fordítást!
Tudtommal nincs...persze végső konfig nem tudjuk milyen lesz.
Elvileg van (HT cikkek szerint), de azt kell használni már régen rossz!
Mindenesetre remélem Szittya sosem fog semmit tekergetni a Lynxen - ahhoz túl drága...
A vezetőtől elvan a deszanttól részben elvan. A toronykosár hátsó fala egy ívelt páncéllemez, lőszerrobbanás miatt van úgy megcsinálva.akkor már csak a tornyot kell elszeparálni a vezetőtől és a deszanttol.)
Dehogy, senki nem erti szerintem.Csak én nem értem miről írogat @Szittya ?!?
Legalább a felének nyelvtanilag nincs értelme...
Mindenesetre Lynx közelébe remélem sosem engedik!
akkor a repeszhatás elleni védelem stimmelt. (első pár kérdés pipa)A vezetőtől elvan a deszanttól részben elvan. A toronykosár hátsó fala egy ívelt páncéllemez, lőszerrobbanás miatt van úgy megcsinálva.