Nem làtom a képet.
Most nincs időm máshova feltenni.Nekem sem látszik.
Kattintsatok a kis ikonra! Akkor behozza a hoster oldalat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem làtom a képet.
Most nincs időm máshova feltenni.Nekem sem látszik.
Ez valami fura perverzió amiért a lánctalpakat fényképezed?Na mégis:
Nem igazán!Ez valami fura perverzió amiért a lánctalpakat fényképezed?
En akkor sem ertem, mi az, amin rohognenk ill. nem kellene rohogni...Nem igazán!
Már korábban is volt itt szó róla, hogy rozsdásan kapjuk a vadiúj lánctalpakat.
Ígyhát hoztam rá bizonyítékot, hogy nem rozsdás.
De ha megnézed az első képet, ott nem a lánc van a fókuszban hanem a kipufogó rendszer.
De amúgy az konkrétan hullórozsda. Megy 20 centit földúton és nem lesz rajt.Nem igazán!
Már korábban is volt itt szó róla, hogy rozsdásan kapjuk a vadiúj lánctalpakat.
Ígyhát hoztam rá bizonyítékot, hogy nem rozsdás.
De ha megnézed az első képet, ott nem a lánc van a fókuszban hanem a kipufogó rendszer.
Az arra vonatkozott, hogy a két beidézett ember a korábbi posztomra vigyorgó fejet rakott. Csak az áthelyezések során elveszett a kapcsolat a 2 komment közöt.En akkor sem ertem, mi az, amin rohognenk ill. nem kellene rohogni...
Mondom, hogy festék! (Illetve szerintem valami konzerváló anyag) Én is meg voltam lepődve. A rozsdának más a textúrája. Ez csillogó bevonatként van rajta, és egyenletesen felhordva.De amúgy az konkrétan hullórozsda. Megy 20 centit földúton és nem lesz rajt.
Hidd el nekem, hogy az rozsda. Láttam milyen gyorsan lejön róla pont ugyan ennek a gépnek ugyan ennek a láncárólMondom, hogy festék! (Illetve szerintem valami konzerváló anyag) Én is meg voltam lepődve. A rozsdának más a textúrája. Ez csillogó bevonatként van rajta, és egyenletesen felhordva.
Nekem a rozsdával sem lenne bajom.
Tudom, hogy milyen rohadt gyorsan meg tud telepedni mindenhol.
Múltkor, a vadiúj féktárcsám 2-3 nap állás után egymerő rozsda volt.
Ez valami fura perverzió amiért a lánctalpakat fényképezed?
Hidd el nekem, hogy az rozsda. Láttam milyen gyorsan lejön róla pont ugyan ennek a gépnek ugyan ennek a láncáról
Mondom, hogy festék!
@Bubu bocs , @Pogány !
Ne röhögjetek!
Tényleg ilyen színűre van festve! Direkt csináltam ilyen képet.
aranybul kőne annak lennije tesvírem!Aki úgy érzi festék van a láncon, az egy bakonyi gyakorlat alatt, nyáron a kemény talajon, porban, meg azt mondaná , ezüstből van a lánc.
Hat ennyi penzertaranybul kőne annak lennije tesvírem!
Milyen további típusokra lehet vajon szükségünk?
Mi az, amit ezen felül nem tudunk elképzelni?
- ifv ✅
- parancsnoki ✅
- önjáró aknavető ✅
- sebesült szállító ✅
Szerintetek?
- műszaki jármű - ott van a büffel és a wisent 2
- dedikált páncéltörő - minden ifv kap spike-ot
- skyranger - nincs ebben a megrendelésben
- lynx 120?
- aknatelepítő?
Milyen további típusokra lehet vajon szükségünk?
Mi az, amit ezen felül nem tudunk elképzelni?
- ifv ✅
- parancsnoki ✅
- önjáró aknavető ✅
- sebesült szállító ✅
Szerintetek?
- műszaki jármű - ott van a büffel és a wisent 2
- dedikált páncéltörő - minden ifv kap spike-ot
- skyranger - nincs ebben a megrendelésben
- lynx 120?
- aknatelepítő?
Ezek közül egyik sem.
- "TOS" - verzio? vagy valami specibb NY-i elkepzelese (lengyelek gondolkodtak ilyesmiben talan)
- (tomeges) dronkilovo/loitering loszeres
- hazai "tuzer verzio"