Hát így nagy tömegnyomor nem lesz, nem is értem miért nem hirdették meg. (mármint azon kívül, hogy meglepi lett volna a lynx ha egy nappal korábban nem bukik le)
Hát nem vigyáztak eléggé.
Reméljük ez a Szalay gyerek nem üti meg a bokáját hogy ilyen képeket posztolt.
Nem ő vonult vissza a válogatottságtól?
Na jó, de ezt eddig hivatalosan mi itt, nem tudtuk. A logika nálam azt diktálná, hogy az ottani 1. Lövész zlj kapja meg először. Mi ebben a ráció hogy Hódmező ? Ahol nincsenek harckocsik, nincs tüzérség. Tatán ott a harckocsi, a PZH, aztán a lövészek majd BTR-ben mennek velük a harcba ? Hódmezőn meg ott lesz a Lynx, azok meg magukba, minden egyéb nehéz vas nélkül ? Ez így nekem kacifántos.
Valamelyik egyenruhás azt magyarázta egy érdeklődőnek, hogy harckocsik lesznek Tatán, meg Debrecenben...
Micsoda? Hogy akarsz egy lófasz páncélzatú és fegyverzetű kerekes MRAP-el támogatni egy 50tonnás IFV-t aminek van egy 30mm-es gépágyúja és ATGM-je?
Szerintem itt valami egymás melletti elbeszélések lehettek. Mint amikor egy projektmanager kitalálja, hogy három nő három hónap alatt kihord egy gyereket.
Olyat tudok elképzelni látatlanban, hogy valahova egyenlő számban kerülnek, vagy valami egyéb módon szolgálja majd ki.
Eleve szoba sem jöhet, mert sokkal nehezebb.
A 8x8-ra reméljük, hogy esetleg valoban olyan moduláris lesz, mint a Boxer, akkor azt talán el tudja majd vinni a Millenium, mármint szetkapva (egyben a hull, masikban a mission module.)
Annak nagy értelme lenne!
Páncelos harcrendben harcoló láncod zászlóaljak relatív rövidtávú tűztámogatására láncos platform ajánlott.
Ezt vegyük úgy, hogy...?
De nem jóféle tapogatózik egyikőtök se. Bőven vannak olyan verziók amire nem.is gondoltatok
Hídvető? Átjáró nyitó? Légvédelmi rakétás? Lángszórós?
Két hónapja még szigorúan tilos volt.A Gidránok belsejét sokan fotózták, bár semmi különleges nem volt bennünk.