3-4 honaponta egy zlj nem rossz ütem tervTehát most lett egy zászlóaljra való ember és tavaszal egy másik zászlóaljat töltenek fel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
3-4 honaponta egy zlj nem rossz ütem tervTehát most lett egy zászlóaljra való ember és tavaszal egy másik zászlóaljat töltenek fel?
vagyis két körből oldanak meg egy zászlóaljat - feltéve hogy fele mindkét eresztésnek "kuka"...Hát én számolok egy 40%-os lemorzsolódással.
évi egy Lynx zászlóalj feltüöltése sem lenne rossz!3-4 honaponta egy zlj nem rossz ütem terv
Elmèletben ez nem titok.Remélem azért komoly elvárások vannak és nem vesznek fel akárkit..
Te kis sznob.@krisss - A feliratok és képernyők amúgy "magyarítva" lesznek a Lynxeken?
Gondolom a 8 általánossal felvettek nagyrészének nem nagyon menne a német meg az angol...
Hat konkrétan az én barátom 8 általános és felsőfokú nemet tudással ment úgyhogy errese fogadnék@krisss - A feliratok és képernyők amúgy "magyarítva" lesznek a Lynxeken?
Gondolom a 8 általánossal felvettek nagyrészének nem nagyon menne a német meg az angol...
Igen magyarítva lesz.@krisss - A feliratok és képernyők amúgy "magyarítva" lesznek a Lynxeken?
Én attól is tartok, hogy a magyar szövegértési teszten sem menne át egy jelentős részük - nem hogy angolból.Te kis sznob.
Nem hiszel a magyar oktatási rendszerben?
Akkor ő már generális lesz egyből!Hat konkrétan az én barátom 8 általános és felsőfokú nemet tudással ment úgyhogy errese fogadnék
Ahaaaaa.Még mindig ennek a programnak a sikere volt a feltétele az átfogó bérrendezésnek (aztán, hogy ez megvalósul-e azt kurvára kíváncsian várom)
Kicsit? Nézz már rá a közszolgálati bérezésre.Ahaaaaa.
Mondjuk ahoz szerintem nem kell közgazdasági nobel, hogy ha jó a fizu, jobban jön az ember még kevésbé hajlamos elmenni.
Kicsit el lennének szakadva a valóságtól?
Szerintem azt hitték hogy a tavaly elindított fizú emelés elég lesz.Ahaaaaa.
Mondjuk ahoz szerintem nem kell közgazdasági nobel, hogy ha jó a fizu, jobban jön az ember még kevésbé hajlamos elmenni.
Kicsit el lennének szakadva a valóságtól?
Szarkazmus volt, de nem akartam nagyon politizálni.Kicsit? Nézz már rá a közszolgálati bérezésre.
Sok helyen (győr)már magyar nyelv anyanyelvi szinten a követelmèny.Én attól is tartok, hogy a magyar szövegértési teszten sem menne át egy jelentős részük - nem hogy angolból.
Nem rég volt interjú egy Győr környéki cég vezetőjével: náluk komolyan probléma, hogy a gyári munkára jelentkezők számot tevő része nem tudja megmondani, hogy hány 30 centis darabot lehet levágni egy 1 mérteres lécből.
Remélem ilyeneket nem engedik a Lynx közelébe, csak mert "nincs elég ember"...
A próbaidő végéig kell fizikailag felhúzni jelenleg. Egy háziorvosi terhelhetőségivel megkezdheti a fizikai felmérést. IQ teszt van, csak lejjebb vitték az alsó küszöböt....Sok helyen (győr)már magyar nyelv anyanyelvi szinten a követelmèny.
Ha megvan a 8 általános jöhet.
Elvileg a pscihológián elbeszèlgetnek az emberrel.
Itt elemzik a teszteket amiket ír.
De szerintem most nincs IQ.
Hanem szemèlyisèg meg figyelemteszt van.
Ja ezèrt sem lehet orvosit ennyi embernek 1 nap alatt megcsinálni.
Bár lehet egy vèrnyomás/ekg-val elengedik őket tesizni.
Aztán aki nem hullik ki annak akkor lessz rendes orvosi.
Ahogy most olvasgattam az irány a seregben.
Bár olyat is hallottam(NEM!!! A lynx zászlóaljnál hanem règebben) ha nincs meg a felvèteli erönlètben akkor is felveszik az embert.
Aztán elvileg felhozzák X hó alatt.
amikor elmondtam neki h ott van lehetőség érettségire és később ha le tesz az asztalra valamit egyetem nagyon őrült de a toborzok semmi ilyenről nem tájékoztattak…elkeserit hogy ott ülnek és ilyen fontos lehetőségekről 0 tájékoztatásAkkor ő már generális lesz egyből!
Azért lássuk be a legtöbb magyar nagyon nem beszél nyelveket - sajnos. A barátod a kivétel ami erősíti a szabályt...
a bérezés a probléma fele, a másik fele a belső rendszer... amiatt nem lehet megtartani normálisan az embert...Mondjuk ahoz szerintem nem kell közgazdasági nobel, hogy ha jó a fizu, jobban jön az ember még kevésbé hajlamos elmenni.
Erről odafent nem tudnak vagy nem akarnak tudni?a bérezés a probléma fele, a másik fele a belső rendszer... amiatt nem lehet megtartani normálisan az embert...
Namost ha ez sem elèg akkor kar a seregre költeni.Szerintem azt hitték hogy a tavaly elindított fizú emelés elég lesz.
Nagyon nem lett, ezért kísérleti jelleggel nyomtak egy "all-int": ha ezért sem lesz ember akkor kb. feladjuk, mert többet fizetni jelenleg nem tudunk...
Ok.csak lejjebb vitték az alsó küszöböt....