Nem, autocad-ben, ami szintén két kattintás.Ezt nem photoshopban kell tükrözni két kattintással!
Minden hetek hónapok, de inkább évek ha RM...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem, autocad-ben, ami szintén két kattintás.Ezt nem photoshopban kell tükrözni két kattintással!
Minden hetek hónapok, de inkább évek ha RM...
és után ráküldöd a nyomtatóra és kiesik 45 tonnás Lynx?Nem, autocad-ben, ami szintén két kattintás.
Hát a faszt.Hát nem. A milliók az stimmelhet, de a sok év az mindösszesen néhány perc, szó szerint.
A fegyverekre még csak-csak elmegy valahol, de a kifejlesztésükre rááldozott pénzek vajon visszajönnek valaha?Ha már a világ összes pénzét kifizetjük csilivili fegyverekre, azokat illene a lehető legjobban kivitelezni.
Már most is drágább lenne.Aranyaron mért, mondjuk mire az osszes gyerek betegseget kijavitjuk a lynxnek egaban lesznek
Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.A fegyverekre még csak-csak elmegy valahol, de a kifejlesztésükre rááldozott pénzek vajon visszajönnek valaha?
A Lynxből legalább vásárolunk némi mennyiséget, de a Pantherből, a Gidrán aknavetős változatából... vajon mennyi lesz, és mikor?
Már new yorkban is legalizáltàk a marist?Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
A Lynx sosem lesz egy árban egy török 8x8-assal, de tán még a Patriáéval sem...Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
Ohm, nem egeszen.Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
A tudjuk hogy majd jon az is azert keplegeny mert igeny volna ra de akarat nem hiszem.Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
Szerintem nagyon optimista vagy.Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
Ezt nem tudjuk, csupán a te vágyad.Egyrészt a Lynxbol tudjuk, hogy jön még, szerintem minimum meg1x ennyi, de inkább több, marmint hosszú távon (8-10 év alatt); én azon sem lepődnék meg, ha végül olyan árra menne le, hogy nem is lenne 8x8 IFV sohasem. Mondjuk 2030-ra lenne valami olcsó, modern, tömeggyartott 6x6 APC szallitasra dögivel, de harci feladatokra Gidran és tsai alapú kerekes dolgok, meg Lynxek és arra épített láncos variációk, ezekből szintén jó sok, valamint párszáz hk. Potkívánok, 3-4 kasztnival megoldottak mindent, ráadásul a Lynx addigra már egy modern 8x8-nál is olcsóbban vagy egyárban jönne onnantól.
És harcászatilag sem. Minden más pedig mellébeszélés.Technikailag nem az,
Már régen túl lennénk rajta.Hát a faszt.
Még kb 1 év..
Ja, csak akkor 3 év csúszásban lenne a projekt nem 2 és most nézegetnénk kb az első pár lynxet...Már régen túl lennénk rajta.
Már régen túl lennénk rajta.
Itt a válasz. Többmillió eurós fejlesztési költség és másfél év a különbség egy olyan problémval ami amúgy effektíve nem probléma.Ja, csak akkor 3 év csúszásban lenne a projekt nem 2 és most nézegetnénk kb az első pár lynxet...
Hát legyen.Itt a válasz. Többmillió eurós fejlesztési költség és másfél év a különbség egy olyan problémval ami amúgy effektíve nem probléma.
ami kívülről csak egy tükrözésnek tűnik, az belülről nem az, mert a benn levő alkatrészek nem feltétlen/mind tükrözhetőek, emiatt jóval nagyobb munka, mint gondolnátok, mivel általában eléggé ki van centizve, hogy minden elférjen, plusz minősítve, tesztelve van, az sok sok sok plusz munka. Ha nem fizetjük (és várjuk) ki, nem fogják puszira megcsinálni.Hát legyen.
Én akkor is szégyelném magam a Rheinmetall mérnökei helyében, hogy ennyit tudnak.
Itt felvetődött egy másik opció is, hogy legalább nyitott búvóval vezetni tudjon a sofőr, ha kiszállni nem is lehet 12 óránál álló toronnyal, mégpedig az oldalra kifordotható ajtó, mint a leopard-on.
Az is sok millió és több év? Szerintem ez egyszerű igénytelenség, amiért nem oldják meg.
Semmilyen drága dolognál nem tolerálnám a hasonló félmegoldásokat, márpedig egy új ifv az luxuscikk.
De persze ez csak egy vélemény.
Az ausztrál tesztekre egyszer már megcsinálták. Azzal a toronnyal volt az egyetlen eddig nyílvánosságra hozott spike indítás is.ami kívülről csak egy tükrözésnek tűnik, az belülről nem az, mert a benn levő alkatrészek nem feltétlen/mind tükrözhetőek, emiatt jóval nagyobb munka, mint gondolnátok, mivel általában eléggé ki van centizve, hogy minden elférjen, plusz minősítve, tesztelve van, az sok sok sok plusz munka. Ha nem fizetjük (és várjuk) ki, nem fogják puszira megcsinálni.