A pszh-ban?A PSZH nem volt annyira hangos, legalábbis szerintem. Mondjuk én általában IFAztam, azon is elől, a sofőr mellett, szóval sok száz kmrről nem tudok nyilatkozni...
Ott van, hogy megy a légkondi benne.
A pszh-ban?A PSZH nem volt annyira hangos, legalábbis szerintem. Mondjuk én általában IFAztam, azon is elől, a sofőr mellett, szóval sok száz kmrről nem tudok nyilatkozni...
Ott van, hogy megy a légkondi benne.
Akkor idézem az illetőtől:nem "kérdezzük"-kel hanem: "idézzünk meg olyan valakit aki ült is benne"![]()
Az nem de a hozzaszolasom igenMiert, a cikk a PSZHrol szolt...?
amúgy az utolsó 5 másodpercet tetszett nézni az uraknak?
tud lőni?amúgy az utolsó 5 másodpercet tetszett nézni az uraknak?
A fejvédő kre gondolsz?amúgy az utolsó 5 másodpercet tetszett nézni az uraknak?
Nekem azt tűnt fel, hogy mintha a lövöldöző Lynxen fenn lenne a szenzortorony már, előtte viszont sehol nimcs fenn...amúgy az utolsó 5 másodpercet tetszett nézni az uraknak?
Milyen RCWSrol beszélsz?tud lőni?
Látom az RCWS-t is megtalálták végre valahol a raktár mélyén, bár géppuskára még nem futja hozzá...
kamu , SZÍJDZSÍJÁJ az egész, a mi tuningolt marderünk nem tud lőniamúgy az utolsó 5 másodpercet tetszett nézni az uraknak?
Ezt írtam korábban. Amin nincs, azzal nemigen lőnek...?Érdekes, hogy a 007-en fenn van a tornyocska, a 009-en nincs.
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..