Hát, kicsit én is csalódott vagyok, mind a 30 mm-es miatt (ez még a kisebbik baj, mert a fegyvert elvileg simán lehet cserélni nagyobbra is ha kell), de főleg az emberes torony miatt. Persze a körkörös Stanag Level 6 emberes toronnyal is meglesz minden bizonnyal (mint ahogy a Redback-nél is megvan papíron), de attól még marad a nagyobb célfelület a személyzetre nézve ezzel a toronnyal.
Szerintem amúgy LANCE 2.0 toronnyal fog jönni, csak a "2.0"-át nem tartják fontosnak feltüntetni. Ha mégis a "régi" LANCE-szel jönne, az elég gáz lenne.
A többinek viszont kifejezetten örülök. Az itthoni gyártásnak és az eddig bejelentett mennyiségnek is. Ez már azért tisztességes csomag.
RMG7.62
Ez egy háromcsövű, 7.62x51-es lőszert használó, a Rheinmetall által gyártott géppuska.
Nem gatling-rendszerű, tehát nem forognak folyamatosan a csövek, hanem ha az épp tüzelő cső kezdene túlmelegedni, csak akkor vált át egy másik csőre.
Szerintem amúgy LANCE 2.0 toronnyal fog jönni, csak a "2.0"-át nem tartják fontosnak feltüntetni. Ha mégis a "régi" LANCE-szel jönne, az elég gáz lenne.
A többinek viszont kifejezetten örülök. Az itthoni gyártásnak és az eddig bejelentett mennyiségnek is. Ez már azért tisztességes csomag.
Tudja valaki milyen párhuzamosított géppuska van benne? A maketteken mindig egy drilling kandikál ki a helyéről.
RMG7.62
Ez egy háromcsövű, 7.62x51-es lőszert használó, a Rheinmetall által gyártott géppuska.
Nem gatling-rendszerű, tehát nem forognak folyamatosan a csövek, hanem ha az épp tüzelő cső kezdene túlmelegedni, csak akkor vált át egy másik csőre.