[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Összesen 127db Lance 2,0 torony? Én valamiért 172-re emlékeztem.. vagy elírták volna?
Nekem az Iron fist is újdonság :rolleyes:, már ha nekünk is az lesz...

Hiúz Ausztráliában:
https://www.armadninoviny.cz/bojove-vozidlo-pechoty-kf41-lynx-pro-australii.html
127 db ausztrál gyártású Lance 2.0 tornyot ír.
Akkor ez lenne a Lance 2 torony? És az írják hogy, 127 tornyot küldenek az ausztrálok Magyarországra.
Google fordító
"Érdekes, hogy az ausztrál ipar (így vagy úgy) biztosítja a Lance 2.0 harci modulok (beleértve az elektronikát, érzékelőket) gyártását a Lynx járművek számára. Az ausztrálok már nyertek egy kezdeti 150 millió dolláros szerződést 30 Lance 2.0 modul gyártására, hogy Magyarország megszerezhesse a Lynx járműveket. Az ausztráloknak összesen 127 Lance 2.0 modult kell küldenie Magyarországra."

Akkor ez lenne a Lance 2 torony? És az írják hogy, 127 tornyot küldenek az ausztrálok Magyarországra.
Google fordító
"Érdekes, hogy az ausztrál ipar (így vagy úgy) biztosítja a Lance 2.0 harci modulok (beleértve az elektronikát, érzékelőket) gyártását a Lynx járművek számára. Az ausztrálok már nyertek egy kezdeti 150 millió dolláros szerződést 30 Lance 2.0 modul gyártására, hogy Magyarország megszerezhesse a Lynx járműveket. Az ausztráloknak összesen 127 Lance 2.0 modult kell küldenie Magyarországra."
Nem ez egy Lance 1.0 ausztrál specifikációk szerint összerakva a tesztekhez. Így azonos a tornyuk a boxereikkel ami logisztikailag előny nekik.

Érdekes ez a kép is csak olyan aprók a betűk.
LAND400_CloseCombatStoryboard-page-001.jpg

Ez egy Lance torony (mármint 1, ha úgy tetszik), de azért akárhogy nézem, nagyon rendben van a felszereltsége. És akkor nagyon visszafogottan nyilatkoztam. Ha a miénk is ilyen lesz, én vigyorogni fogok (nyilván atgm needed).

Az Ausztrál verzión nincs ATGM, a mienken lesz, így biztos nem ilyen lesz a tornyunk!
Mert nekünk Lance 2-es tornyunk lesz ez meg még mindig lance 1, direkt ezzel rendelték az ausztrálok a boxerrel való logisztikai egyezés miatt. Valószínüleg most nem tartották fontosnak, hogy az alap tesztekhez már fent legyen rajta az ATGM indító.

Mert nekünk Lance 2-es tornyunk lesz ez meg még mindig lance 1, direkt ezzel rendelték az ausztrálok a boxerrel való logisztikai egyezés miatt. Valószínüleg most nem tartották fontosnak, hogy az alap tesztekhez már fent legyen rajta az ATGM indító.

Ti nem tudtok elképzelni egy olyan lehetőséget, hogy a leendő Boxereinken ugyanaz a Lance 2.0 torony lenne, mint a Lynx-en?

Ti nem tudtok elképzelni egy olyan lehetőséget, hogy a leendő Boxereinken ugyanaz a Lance 2.0 torony lenne, mint a Lynx-en?
Igazából nem tudom, hogy a boxer megbírja-e a 2-est. Az kissé nehezebb és jobban páncélozott mint az 1. Azért van rajt itt rátét páncél még pluszban, hogy hozza a 30-as elleni védelmi szintet.

A boxereiken így van az ATGM konténer, szerintem szimplán nem kérték most ezekre a példányokra mert azokhoz a tesztekhez (szétlőni a rákba, meg addig hajtani amíg bedöglik) nincs rá szükség és így olcsóbb volt.
rheinmetall-boxer-crv-outback-3.jpg

Az ausztrálok maguk fejlesztik a Spike indítót a Lynxre és a Boxerra is. Szerintem menetirány szerinti bal oldalra kerül, a ködgránátvető helyére, ami most beljebb van mint a jobb oldalon. A ködgránátvető meg az indító oldalára megy majd... Pofásabb/védettebb ez a felfele nyílós megoldás mint a MELLS.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.