4-5 millió euro közé saccolom első ránézésre. De lehet hogy benyalja alulról a 6 ot is. Egy jól megépített Rosomák is benne van 3-4 millió euróban."Kezd" T-55/72 közeli súlya lenni, de nem vagyok benne biztos, hogy a valós körülmények között, jobb mint a "kohószökevény" ( ) T-55 izralei verziója!
Árcédula?
Megjegyzem nehogy megoroljatok érte De ez nekünk luxus cikk. Ha ilyeneket szerzünk be kellenének normális fedett telephelyek,normális felszerelt fűtőt javító műhely, képzett szakik akik egy szoftver vagy motor hiba után életre keltenék. Nem nem ez nekünk túlontúl drága és felesleges pocsékolás lenne. Nem ehhez sajnos nem nőtűnk még fel szemléletben. Vezetés szempontjából.
Nekünk ami megfelelne T-55 vonalon alvázak beszerzése, itthoni vagy máshol ahol vannak szükséges feltételek, felújítás,modernizálása. Kaszni kiló árban vannak. Mint írtam korában kapnák durván 1,1.5 misi környékén (euro) egy használható IFV et. Amit kint tudsz tároln ha nem lenne elég fedett tároló. Józsi és Béla meg tud még szerelni, Krisz meg Botond ütheti vághatja kint a lőtéren. Ugyanez eljátszható egy jobb állapotú BMP-2 es kasznival is. Itt talán még olcsóbban jönnénk ki a pót páncélzattal is számolva.
Katonai szempontból biztosan jó lenne a típus, de mint írtam számunkra ez luxus lenne a jelenlegi körülmények között.