Vasziljók aknavető Mns hátuljába. Brutális tűz gyorsaság terveztek hozza páncéltörő gránátot. Van gyárunk megvan a terv élnek a mérnökök. Tökéletes támogató.
Viccelsz, ugye?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vasziljók aknavető Mns hátuljába. Brutális tűz gyorsaság terveztek hozza páncéltörő gránátot. Van gyárunk megvan a terv élnek a mérnökök. Tökéletes támogató.
Nem mi a bajod vele? Az amerikaiak is most nézegetnek hasonlót.Viccelsz, ugye?
Nem mi a bajod vele? Az amerikaiak is most nézegetnek hasonlót.
Igen én dobom be mindig, egyszer csak oda kerül a hm hez legalább ötlet szintjén.Kb. hatvannyolcszor tárgyalták ki a fórumon ezt az elmúlt 2-3 hónapban.
mondj nekem egy olyan alternatív eszközt amivel haza gyártást kaptunk volna és biztos export siker lett volna ? 0 ilyet tudsz mert nincs ilyen ...
A lemenő nap fényében jobbról berepül a képbe a cumulusok közül a KC-390...
Azért ne süllyedjünk már le a megboldogult @formosa1 szintjére !
Hát eddig pedig nagyon úgy néz ki, hogy mi vagyunk az új Argentína a TAM családdal.
a cv 90 hez van gyártás adva. melyik gyártólya exportált 1 db ot is? az exportra való hivatkozás itt bukikCV90. Mindig adnak hozzá gyártást ha a vevő kéri. Kész van, ki is van próbálva. És 1000+ legyártott darabbal nem kell fosni, hogy gatyánk rá megy az üzemeltetéssel, mert csak nálunk van rendszerben.
A KC-390 nagyon más tészta. Sosem voltam ellene.
Pontosan.
a cv 90 hez van gyártás adva. melyik gyártólya exportált 1 db ot is? az exportra való hivatkozás itt bukik
Ugye nem szoktál gyakran járni a cseh topicba?CV90. Mindig adnak hozzá gyártást ha a vevő kéri. Kész van, ki is van próbálva. És 1000+ legyártott darabbal nem kell fosni, hogy gatyánk rá megy az üzemeltetéssel, mert csak nálunk van rendszerben.
Hogy mit hova FOGUNK exportálni arról jelenleg ne nagyon nyilatkozgass.Nem értem néha amiket írsz.
A CV90-et számtalan országban helyi gyártással adták el.
Exportálni meg mi sem fogjuk a Lynxet. Bárhova adja el az RM, helyi gyártással lesz az is. (Már ha bárki megveszi rajtunk kívül)
Reális esélye van a Lynxnek a piacon-csak nem a mi,hanem az amerikai Lynx változatnak.Amihez meg semmi közünk.(illetve az "előszéria" változat megrendelésével hozzájárultunk a fejlett amcsi változat fejlesztési költségeihez)Nem értem néha amiket írsz.
A CV90-et számtalan országban helyi gyártással adták el.
Exportálni meg mi sem fogjuk a Lynxet. Bárhova adja el az RM, helyi gyártással lesz az is. (Már ha bárki megveszi rajtunk kívül)
Inkább egy dél-afrikai útat, csak oda!Könyörgöm, valaki szervezzen már Negannak egy zalai gyárlátogatást! Leginkább csak a többi fórumozó idegeinek kímélése végett... Tán ha 10 centiről nézheti a gyártó, bocs összeszerelősort, és a nemgyártunksemmit, akkor megnyugszik a lelke.
Most már sejted mi lesz?Bocsi, de mese délután helyet az érdekelne, hogy mi fog készülni a Lynx után? Mire van terv vagy szerződés?
Jah, nem tudjátok.
Voltam Dél Afrikába.Kruger parkban szafarinyaraláson.Inkább egy dél-afrikai útat, csak oda!
Most már sejted mi lesz?
És ha csak egy pilanatra is gondolkodott volna a vezetőségünk, akkor ezek jóval korábban a roncstelepről ingeyen+átalakítás költségéért szépen idejöhettek volna, felpáncélozott 8 fős rajt vinni képes, Strikeshieldes APC-nek, meg Hitfact tornyos könnyű tanknak, de nem, sokkal jobb, hogy ott pusztulnak.+ egy német Marder
A Marder csak 6 fős deszantterű...És ha csak egy pilanatra is gondolkodott volna a vezetőségünk, akkor ezek jóval korábban a roncstelepről ingeyen+átalakítás költségéért szépen idejöhettek volna, felpáncélozott 8 fős rajt vinni képes, Strikeshieldes APC-nek, meg Hitfact tornyos könnyű tanknak, de nem, sokkal jobb, hogy ott pusztulnak.
Imádom nulláról kezdeni.A Marder csak 6 fős deszantterű...
2012-ben megvolt az olyan szintű demo-ja mint ami kb. most a Lynx. Egy kicsit gyorsabb lehetett volna, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy ugyanezen program APC verzióját választottam volna 8 fő deszanttal, hogy mindenki boldog legyen, mert arra 30 mm-s RCWS-t is el lehet képzelni:
Már rég itt lenne mind, úgy várhatnánk a Lynx-et, hogy a zlj modernizált Leopard 2-vel ami szintén kibaszottul nincs, meg a régebbi de osztályszinten beszerzett tüzérséggel együtt dandárszinten folytatná a honvédség a munkát.
Még könnyű HK-t is tudtunk vóna, a többiről nem is beszélve:
Ha ebből csak az APC verzióból kiépítünk aknavetőset is nem bonyolítva a többivel a rendszert, akkor is kurvára rég készen lennénk egy dandárral, most ugyanez az idő várással telik.
Nyugodjál le! A képen nem az volt. CSak arra reagáltam.Imádom nulláról kezdeni.
Milán rakéták nélkül 7+parancsnok is kiszáll. Persze, ez fejlesztést jelentett volna.A Marder csak 6 fős deszantterű...
Nyugodjál le! A képen nem az volt. CSak arra reagáltam.
Melyiket láttad a képen?felpáncélozott 8 fős rajt vinni képes, Strikeshieldes APC-nek, meg Hitfact tornyos könnyű tanknak