[HUN] Leopard 2

Nekem is felkeltette a figyelmemet. Nem olvastam erről korábban.
Hm ez azt irja:
"A fegyverzet szintén új, hiszen a toronyba egy automata töltőberendezéssel ellátott, 120 milliméteres, L55 kaliberhosszúságú, sima csövű Rheinmetall ágyú került"

Ez az automata töltő csak nekem új? Én azt hittem A7-ben is manuálisan történik a töltés a személyzet által.

Szinte biztos,hogy a szokásos honvedelem.hu színvonalról van szó.Vagy csak nekünk fejlesztenek autoloadert a németek ami szinte kizárt.

Ha nagyon eleresztem a fantáziámat akkor még az lehet,hogy felajánlották a németek nekünk,hogy eredeti áron adják a vasat de a Leo 3-ba terbvezett töltőgéppel és így lesz nekeik egy halom tapasztalatuk gyakorlatilag ingyen.

De ez kb lapos Föld elmélet szintű konteó!!!

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ha nagyon eleresztem a fantáziámat akkor még az lehet,hogy felajánlották a németek nekünk,hogy eredeti áron adják a vasat de a Leo 3-ba terbvezett töltőgéppel és így lesz nekeik egy halom tapasztalatuk gyakorlatilag ingyen.

De ez kb lapos Föld elmélet szintű konteó!!!
Hát ehez csak ennyit fűznék hozzá:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:D

Egy tegnap megjelent cikk a honvédelem.hu oldalról a lánctalpas beszerzéseinkről.

A Magyar Honvédség szárazföldi haderőnemének megerősítése jegyében negyvennégy Leopard 2 nehéz harckocsi és huszonnégy PzH 2000 önjáró löveg beszerzéséről született döntés a közelmúltban.

https://honvedelem.hu/cikk/114676_generaciovaltas

• Tetszik
Reactions: borisz
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.