[HUN] Leopard 2

Ide egy dán vasat hoztak KMV-jék és azt mondta a KMV-s emberke,hogy nagy különbség nem lesz a miénk és az övék közt.Beülni nem lehetett de azért derékig behajoltam,hát bárki bármit mond egy hodály belülről(is)a Leopard 2.

Ami még érdekes,hogy a PzH-s emberke azt mondta,hogy nincs(nem létezik vagy csak nem árulják azt nem kérdeztem) kifejezett páncéltörő lőszer mert felülről támadó intelligens lőszereket ajánlanak páncéltörésre.
És hogyan néz ki belülről? nagyon elüt az a6-tól? gondolom lehet+2 kijelző

Ejj de szépek is voltak közelről. Az ARV-be sajnos nem szabadott belenézni. Kíváncsi voltam, hogy a 69,5 tonna mellé milyen vastag páncélt kapott. Azt mondta a mellé beosztott honvéd, hogy kicsit szűk belül, mert oldalról is kb. úgy lehet számolni, mint frontból. Adatokat persze nem mondhatott.

• Tetszik
Reactions: gacsat
Ejj de szépek is voltak közelről. Az ARV-be sajnos nem szabadott belenézni. Kíváncsi voltam, hogy a 69,5 tonna mellé milyen vastag páncélt kapott. Azt mondta a mellé beosztott honvéd, hogy kicsit szűk belül, mert oldalról is kb. úgy lehet számolni, mint frontból. Adatokat persze nem mondhatott.
Mi az az ARV? Nem volt túl nagy a tömeg és a sár?

Valószínűleg igazad van. A 152-vel a T-55-öt fel lehetett, ezt láttam a saját szememmel. A Leo talán már túl nehéz, de biztosan nagyjavításra küldi, a személyzetet meg kórházi kezelésre.
Bár volt kumulatív a 152-hez is, de azt tanították, hogy hatékonyabb a repesz gránát, romboló gyújtóval.

Valószínűleg igazad van. A 152-vel a T-55-öt fel lehetett, ezt láttam a saját szememmel. A Leo talán már túl nehéz, de biztosan nagyjavításra küldi, a személyzetet meg kórházi kezelésre.
Bár volt kumulatív a 152-hez is, de azt tanították, hogy hatékonyabb a repesz gránát, romboló gyújtóval.

66-68 tonna vs 41 tonna.

66-68 tonna vs 41 tonna.
Lehet egyben marad, de hogy a futómű, motortér, műszerek úgy károsodnak, hogy abból egyhamar nem lesz újra harckocsi.
Főleg ha nem közvetlen irányzás van rá, hanem magas szögből prec lőszer kapja telibe.

Lehet egyben marad, de hogy a futómű, motortér, műszerek úgy károsodnak, hogy abból egyhamar nem lesz újra harckocsi.
Főleg ha nem közvetlen irányzás van rá, hanem magas szögből prec lőszer kapja telibe.

Kuka lesz ez természetes!

Esetleg a benne levő lőszer robbanása. Számold már ki, hogy mekkora nyomás kéne ehhez kés mennyi ideig.

Tévedsz.A sima repeszgránát ellen sokkal egyszerűbb a védekezés

152mm-es orosz - amúgy lepattanó - pct. gránát hatása Panther 85mm-es homlokpáncélon... és ugyanilyen repeszgránát találat a 40 mm-es oldalpáncélon. A gránát nyeres ereje egyszerűen szétvitte az egészet darabokra.

Photo+37+panther+took+a+direct+hit+from+a+152mm+_9378bb27d1b1067664b11aa868eb5a64.jpg

152mm-es orosz - amúgy lepattanó - pct. gránát hatása Panther 85mm-es homlokpáncélon... és ugyanilyen repeszgránát találat a 40 mm-es oldalpáncélon. A gránát nyeres ereje egyszerűen szétvitte az egészet darabokra.

Photo+37+panther+took+a+direct+hit+from+a+152mm+_9378bb27d1b1067664b11aa868eb5a64.jpg

Ma már nem 80mm-es homogén acélpáncél van.

Nem értem a kommented.
Vagy akkor én nem értem a tiédet. Én úgy értelmeztem a te kommented, hogy egy 152/155 mm-es gránát robbanása felborít egy harckocsit. Szerintem meg nem. Nagyon nem. Még, ha elásod és lefojtod még akkor sem, bár az már határeset. Az elején.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.