Nagyon sajnálom, a telex ma hozta le.Mótvá az elmúlt 5 oldal erről szól.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon sajnálom, a telex ma hozta le.Mótvá az elmúlt 5 oldal erről szól.
Azért ez párját ritkítja, hogy nyilvánosan és ennyire kifakad egy tiszt.
Szerintem nagyon tele lehet már a hócipője az állománynak.
Ilyet én még nem láttam, sehol. Biztos hogy nagy karriert már nem fog befutni.Azért ez párját ritkítja, hogy nyilvánosan és ennyire kifakad egy tiszt.
Szerintem nagyon tele lehet már a hócipője az állománynak.
lehet hogy már várják egy civil légitársaságnál és leszarja...Ilyet én még nem láttam, sehol. Biztos hogy nagy karriert már nem fog befutni.
Szinte biztos vagyok benne.lehet hogy már várják egy civil légitársaságnál és leszarja...
Az melyik volt?
Ők a "gyorsreagálású, független" sajtó.Nagyon sajnálom, a telex ma hozta le.![]()
A horvátoknál is volt egy hasonló kis "megülés", csak ott vagy éles bemutatón, vagy az arra történő gyakorlás során. Még viszonylag a Gripen korszak elején.
Lehet, hogy nagyobb lesz az amerikai befolyás Kecskeméten. Nem feltétlen kell, hogy a két dolog összefüggjön, de nyilván jobb egy ott képzett emberre bízni a bázist, amikorra majd megjönnek a tartós társbérletre ácsingózók.Elvileg amcsiban tanul a köv kecsói főni aki pilcsi. Mondta Is a Köncöl hogy "...erre a néhány hónapra..." vagy valami ilyesmi.
Vagy éppen emiatt fog. Biztos, hogy végiggondolta amit mondott, nem csak véletlenül kibukott belőle. Részemről respekt.Ilyet én még nem láttam, sehol. Biztos hogy nagy karriert már nem fog befutni.
Kizárt, mert komoly beosztásban a nyilvánosan kifelé beszélőket senki sem szereti. Nekem is szimpatikus volt első körben amit csinált, csak azóta hallottam ezt azt, ide is leírták ő volt Ugrik mellett mikor Gripent törtek etc. így meg már azt gondolom ki sem szabadott volna nevezni dandár pk-nak...Vagy éppen emiatt fog. Biztos, hogy végiggondolta amit mondott, nem csak véletlenül kibukott belőle. Részemről respekt.
Bocsánat, pontosítás. Langó Viktor van kinnt Kecskemétről akadémián az USA-ban. Kiváló tiszt, jó pilóta (ahogy emlékszem még bemutató repülőgép-vezető is volt egy ideig.). Amikor vége az USA tanulásnak, még el kell töltenie egy is kis időt, a vezérkarnál is, mert szükséges ottani tapasztalat is általában, hogy dandárpk legyen. Igy volt ez a mostani Szolnoki Pk-vel is, Kovács Krisztián ezredessel is..Elvileg amcsiban tanul a köv kecsói főni aki pilcsi. Mondta Is a Köncöl hogy "...erre a néhány hónapra..." vagy valami ilyesmi.
Ő is meglepődött hogy ő lett a bázis parancsnok Kecsón...
Ami még érdekes, hogy a második KC-390-est korábban januárra ígérték, de most már "idén" valamikor lett belőle.Ő is meglepődött hogy ő lett a bázis parancsnok Kecsón...
Idén 8 Skyfox érkezik, a Kecsó bázis létszáma kb. 1200 fő
Milyen veletlenAmi még érdekes, hogy a második KC-390-est korábban januárra ígérték, de most már "idén" valamikor lett belőle.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..