Mind a ketten elfogultak vagyunk a különbség az kettőnk között hogy te ki nem állhatod a légierőt (hozzászólásaid alapján ez jött le (pénzkidobásnak tekinted)) engem viszont nem érdekelnek a szárazföldi dolgok (nem a sorsa mivel az igenis érdekel). Tehát nem én osztottam a légierőt,nem én keltettem a feszültséget már jóideje...
Legalább várjátok meg hogy mi lesz ebből...
Bár dudi nem kért fel védelmül, de speciel semelyik kommentjéből nem jön olyan, hogy ki nem állhatja a légierőt. Azonban a Magyar Honvédség jelenleg úgy "légierő-nehéz", hogy a légierő áll pár darab hadrafogható, ám igencsak szerény harcértékű Gripenből. Azaz a nehezék is silány, milyen lehet a többi?
Eseted azért furcsa, mert te - továbbra is feltételezem - ex-Mi-24-es mechanikusként véded a munder ex-becsületét, pedig azt nem sértette meg senki.
Most képzeld el, mi lenne, ha a Magyar Néphadsereg összes Il-10/28, L-29/39, MiG-15/17/19/21/23 és Szu-22 mechanikusa felháborodna dudi véleményén, mert ő a jelenkori feladatait se látja érdemben biztosítani.
Továbbmegyek, a tervezett 6 darab reaktivált Mi-24-esnek hol van köze a légierőhöz? Az csak hat darab old timer ideiglenes migráns-riogató.
Volt köze valamikor (ahogy régebben az egykori, szárzaföldiek alá rendelt Csapatrepülő Parancsnoksághoz is volt köze még az MN időkben), de azért az egy erős csúsztatás, hogy aki kritizálja a Mi-24-esek reaktiválását, az egyenesen légierő ellenes lenne...