[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
14 275
20 543
113
Ha egy olyan koncepciót, mint az M120G, nem veszik figyelembe a Lynx esetében, nincs értelme egy ilyen árú páncélozott járművet 120 mm-es habarcsrendszerrel pazarolni.

EJDER-YALCIN.jpg
Ez egy második világháborús koncepció. Persze, hogy nem vehetik figyelembe. A zárt torony a minimum a nehéz és közepes szinten.
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
7 572
12 849
113
A fotók alapján ez Törökországban készült - ezért nem hasonlít a festés a Gidránéra, mert egy ottani tesztjárgányt mutat.
A szóban forgó bemutatóról vélhetően még nincs képanyag ezért inkább ezt rakták be.
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
871
2 654
93
Nem vitték túlzásba a fotókat.
Viszont ennek a járműnek megint új színe van. :D A Gidránhoz képest (ez is Gidrán???) van benne fekete is, és a homokszín kevésbé sárga. De legalább nem annyira világos, mint a Leopardon.
ugyanaz a 4 színű nagy foltos festés mint a Leókon.