Itt most a SPIKE vagy a DND-re gondolsz?Itt pozitívan fogtok csalódni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt most a SPIKE vagy a DND-re gondolsz?Itt pozitívan fogtok csalódni.
Remélem Kecsón már ki lesz állítva egy...Na, feldobtad a napunkat, köszi
Maljutkánal mondták olyat nekem irányzók azt figyeltèk meg, minnèl règebbiek voltak a rakèták, annál sűrübb volt a szálszakadás.
Akkor meg ment ègbe-világba.
A vagy-ot nem értem!Itt most a SPIKE vagy a DND-re gondolsz?
Harminc éve letolt gatya van.Így még gázabb hogy évekig marad a letolt gatya.
Hát ugyebár azt mondja @krisss , pozitívan fogunk csalódni... na de mikor? A SPIKE-ot már régebben tudjuk, a DND-s RGW-t pár hónapja jelentették be. A SPIKE messziről jön, az RGW-hez meg még csak most kezdjük a gyárat építeni...A vagy-ot nem értem!
Üdvözlök mindenkit az "Értelmezzük Krisss rejvtényeit" játékban.Na, feldobtad a napunkat, köszi
Azért tud zavart okozni.Biztos Fagot és nem Konkursz? Csak kérdezem, mert én ránézésre nem tudom megkülönböztetni annyira hasonló a két indítókonténer (a Konkurszé pár centivel nagyobb).
Nem mindegy, mert a Konkursz csak simán elavult, de azért még mindig veszélyes lehet akár szemből is egy ERA-nélküli harckocsira, mint mondjuk egy egy csupasz T-72A, vagy mondjuk egy TR-85. A Fagot átütése viszont jóval gyengébb.
Krisssnek gatyája sincsHarminc éve letolt gatya van.
Augusztusban - minden Kecsóra van kihegyezve, ott köll mutogatni hogy hú de meg lesz védve a nép!Mikor ?
Augusztusban - minden Kecsóra van kihegyezve, ott köll mutogatni hogy hú de meg lesz védve a nép!
Legalábbi NASAMS és Leo2A7 témában ez a kommunikált "céldátum"...
Annyit biztos ki tudnak pakolni Kecsekméten a NASAMS-ből, mint ami a mai Bobos videóban volt. :Vajon a tervezők az iparági hagyományos csúszásokat beletervezték ? Chip, páncéllemez, egyéb alkatrészek hiánya, már most is minden dátumot tol tovább.
Azt nyilatkozta, hogy már van, de enyhén rongyos.Krisssnek gatyája sincs
Én továbbra is a KF51-et várom Kecskemétre.Augusztusban - minden Kecsóra van kihegyezve, ott köll mutogatni hogy hú de meg lesz védve a nép!
Legalábbi NASAMS és Leo2A7 témában ez a kommunikált "céldátum"...
Esélyes hogy Pappi ideküldi azt is mutogatni, de csak miután legördült az ukrán gyártósorról...Én továbbra is a KF51-et várom Kecskemétre.
Magyarországon minden nap egy pozitív meglepetés: "Jé vazze, ez az ország még mindig nem omlott össze!"Folyamatosan 4 évre vagyunk a pozitív meglepetéstől.
Olyan ez, mint anno az EU-csatlakozás.