Cserèld az avatarod aranyhalra.Mindjárt jön a szokásos Szittya-féle "k. anyád, tudod ki vagyok én?!?!" privát üzenet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Cserèld az avatarod aranyhalra.Mindjárt jön a szokásos Szittya-féle "k. anyád, tudod ki vagyok én?!?!" privát üzenet?
Nekem nem a szívem csücske.Ja, most hiltelen senki??!
nem vagyok ez már 3-4 éves koromba kiderült rollam. lenyomok én sok mindent az hogy te ennek az okát nem tudod engem nagyon nem érdekel.te meg nem vagy teljesen százas! Amiket lenyomsz néha...
Akkor nem érdekeljük egymást - végre egy közös pont!nem vagyok ez már 3-4 éves koromba kiderült rollam. lenyomok én sok mindent az hogy te ennek az okát nem tudod engem nagyon nem érdekel.
Miért ? A járművel van magával bajod, vagy a felhasználásával ? Mert arról nem a jármű tehet, hogy szarul akarják használni.Nekem nem a szívem csücske.
Vagy nem lesz több Gidrán, hanem NMS EWB lesz, amit szintén Gidránnak hívnak majd, hogy aki nem annyira követte az esemenyéket, annak ne tünjön fel, hogy nem éppen úgy lett, mint ahogy korábban mondták? Egyszer majd kiderül ez is. Annyi mindent mondtak már, most épp Szittya verziója a legaktuálisabb, amin lehet vitatkozni...Akkor lesz gidrán gidrán, meg gidrán nms?
engem mindenki véleménye érdekel. azért járok ide közel 20 éve.Akkor nem érdekeljük egymást - végre egy közös pont!
Rosszul hangzik. Kb mire számíthatunk?amit most gidránnak hívunk annak majd megszokjuk a nevét
oké, de nem kell mindenkiével vitatkozni, aztán meg morogni hogy miért kell neked vitatkozni!engem mindenki véleménye érdekel. azért járok ide közel 20 éve.
Szerencsére a Nóniusz és a Kincsem már foglalt, mert elhasználták másra.Rosszul hangzik. Kb mire számíthatunk?
1.a rábának nem csak győrbe van üzeme.oké, de nem kell mindenkiével vitatkozni, aztán meg morogni hogy miért kell neked vitatkozni!
Pláne nem olyan ésszerű megállapítással hogy ha most írták alá a szándéknyíltakozatot, akkor még évekre van mire ez a gyártás beindul. Pláne Győr környékén nehéz szakembert fogni - különösen nehéz 200-at...
Egész Nyugat-Magyarországon brutális munkaerő hiány van, máshol meg csak "simán" munkaerőhiány van.1.a rábának nem csak győrbe van üzeme.
nem is mondtam, hogy fog! Akkor nem vették volna be a Nurolt!2. nem fog a rába soha 100% os járművet gyártani.
Nem olvasom el mindig amit írsz - néha nyelvtanilag nincs értelme annak amit összehozol...Pár napja írtam le neked a konstrukciót ugyan ez le is van nyilatkozva csak átsiklassz felette.
A Rába egy tőzsdén jegyzett önálló cég, amelynek többségi tulajdonosa N7 Holding.3. a Rába nem önálló cég N7 része. és a Gidrán török projektbe sem csak az N7 van benne.
mind1Egész Nyugat-Magyarországon brutális munkaerő hiány van, máshol meg csak "simán" munkaerőhiány van.
nem is mondtam, hogy fog! Akkor nem vették volna be a Nurolt!
Nem olvasom el mindig amit írsz - néha nyelvtanilag nincs értelme annak amit összehozol...
A Rába egy tőzsdén jegyzett önálló cég, amelynek többségi tulajdonosa N7 Holding.
Ettől még nem fog gyorsabban Gidránt gyártani.
200-as keretszerződésünk van NMS-re.Ha kizárólag a Gidránt fogjuk itthon gyártani, akkor valószínű, hogy NMS-ből csak korlátozott számban szerzünk be, és a lehető legtöbb mindent Gidrán platformon igyekszünk megoldani.
Xarjál rá, ne foglalkozz vele!sok mindennél nem hittek pedig sok dologba benne vagyok. és amit lehet én elmondom örömmel mert nem szeretem az agyontitkolózást olyan dolgokrol IS amik egyébként nem is titkok. de nem tetszik a stílusom (legalábbis akad általába mindig 1 valaki aki belém áll.)
4-5 évig ment a huzakodás, Bob meg egy év alatt lezsírozta. Írnám, ha Bob fizetne, de sajnos nem, így nem írom.4 vagy 5 évbe tellett ezt összehozni?
Mit magyarazok nektek már hónapok óta...?Logisztikailag egyszerűbb lenne mindent a Rábánál csinálni - Kaposvárnak nem sok értelme van, legfeljebb csak átmenetileg...
Ha gyártunk 8x8-ast, akkor azt is érdemesebb Győrben csinálni...
Ezzel a NUROL-RÁBA közös gyárral már egyre inkább török 8x8-ra fogadnék. Olcsóbb és gyorsabb lenne mint bármilyen RM megoldás - nem is jó egy lapra (cégre) feltenni mindent.
Ennek semmi értelme. Az FNSS és a Nurol versenytársak.Ezek után a török 8x8 meg 6x6 járművek is sokkal esélyesebbek: lesz lényegében a NUROL gyárt nálunk a Rábával közösen.
FNSS-től jöhetnek nehezebb járművek, mivel az 51%-ban a török Nurol Holding, 49%-ban pedig a brit-amerikai BAE Systems Inc. tulajdonában van.
PARS III és PARS IV mellett még az OTTER kétéltű komp lenne érdekes a FNSS-től...