Szolgálok én is már ideje. Különben perverz élmény lenne!@Green Leader
Ha igazi újságíró vagy jelentkezel, és megírod az első pár hét történetét.
Pulitzergyanus.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szolgálok én is már ideje. Különben perverz élmény lenne!@Green Leader
Pulitzergyanus.
Remek ötlet@Green Leader
Pulitzergyanus.
Ezt a mélységest imádom, amikor északi megyéből odaraknak aztán azt se tudod merre mész. Helyiek meg nem azt rádiózzák, hogy nyugat vagy észak hanem a Jani-kút meg a Józsi-domb fele futnak vagy a 350-nél befele az erdőbe. Na találd ki merre van a 350 a bozótosban.Én a BV-s felvételit csináltam. Akkor még komolyabban vették. Ámbátor tényleg kelleni fog az erő mert nem csak a 2 kerítés között kell futkosni, de még mélységben is. Mondjuk sokat segít, hogy ha helybeli az illető és nem téved el a rengetegben. Mélységben most is sokat elkapnak.
Kedvenceim voltak ezek. Mentek az úton a harmadiknál jobbra ott menjetek egy nagy diófáig majd a piros traktor után forduljatok le Nézek. És ha nem áll ott a traktor? Az ott fog állni nyugi. Valóban ott álltEzt a mélységest imádom, amikor északi megyéből odaraknak aztán azt se tudod merre mész. Helyiek meg nem azt rádiózzák, hogy nyugat vagy észak hanem a Jani-kút meg a Józsi-domb fele futnak vagy a 350-nél befele az erdőbe. Na találd ki merre van a 350 a bozótosban.
Múltkor kaptunk egy friss hadnagy gyereket, elneveztem Sobel századosnak az Elit alakulatból, azt se tudta hányan vagyunk rendőrök a szektorában, mondjuk nem is bántam, hogy nem tudott rólunk.
El akart küldeni minket valahova, de aztán megmagyaráztuk neki, hogy nem is ott vagyunk ahol hiszi. Ki kellett volna vele engedni a teheneket.
Az a jó, hogy most már az északi megyéből nem kell lemenned, hogy migrivel találkozz, hiszen helybe megy mindenkihez.... Nógrád, Heves, Borsod, Dunántúlon Komárom-Esztergom elfelejtett határrendészeti szakterülete mind-mind szembesül a déli határ"zár" hatékonyságával.Ezt a mélységest imádom, amikor északi megyéből odaraknak aztán azt se tudod merre mész. Helyiek meg nem azt rádiózzák, hogy nyugat vagy észak hanem a Jani-kút meg a Józsi-domb fele futnak vagy a 350-nél befele az erdőbe. Na találd ki merre van a 350 a bozótosban.
Múltkor kaptunk egy friss hadnagy gyereket, elneveztem Sobel századosnak az Elit alakulatból, azt se tudta hányan vagyunk rendőrök a szektorában, mondjuk nem is bántam, hogy nem tudott rólunk.
El akart küldeni minket valahova, de aztán megmagyaráztuk neki, hogy nem is ott vagyunk ahol hiszi. Ki kellett volna vele engedni a teheneket.
Nem kell szabi.Remek ötlet
Amúgy még lehet, meg is csinálnám, ha lenne rá 1-2 szabad hetem + olyan szolgálati forma, ami csak erre az időre szól
8-10 kilométereket szoktam futni, csak sikerül az 1500 méter is.
8-10 kilométereket szoktam futni, csak sikerül az 1500 méter is.
Pontosan így van. Keresem XY helyet....Jaaaa, a Sanyinál kell jobbra fordulni, utána 200 méter Jóska komáig, na ott nem kell fordulni, hanem egyenesen a Juliska nénje tanyájáig, na most ottan vigyázni kell a kutyával, de utána azonnal balra, nem az aszfaltozsa, a földesre, a dűlő után kicsit vissza kell jönni, de utána nemsoká ott lesznek.Ezt a mélységest imádom, amikor északi megyéből odaraknak aztán azt se tudod merre mész. Helyiek meg nem azt rádiózzák, hogy nyugat vagy észak hanem a Jani-kút meg a Józsi-domb fele futnak vagy a 350-nél befele az erdőbe. Na találd ki merre van a 350 a bozótosban.
Figyi, energiaszinttől függően 50-60 perc alatt futom le a 10 kilométert. Ha kicsit rágyúrok, talán menne a 3000 méter / 13 perc is, de nem akarok olyan dologgal villogni, amit még életemben nem próbáltam, úgyhogy kapsz tőlem egy határozott "nem tudom"-otBakancsban, gyakorlóban ? Mert anno nekünk még abban kellet Néphadsereges időkben. 13 perc volt a norma, 3000 méteren.
Még a végén vissza is megyek.Jelentős béremelésről döntött a kormány: itt vannak a friss számok!
Tovább emelkedik a rendőrök és a katonák bére, megállapították a határvadászok bérét is – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ péntek esti közleményében.www.portfolio.hu
Aki segít kint tartani a többit az bejöhet! Egyből lenne pár ezer lelkes határvadász!Ki kell rakni egy táblát a határnál hogy minden illegális határátlépő automatikus 10 év börtön, már aznap eltünne az összes ork...!
Még a végén le se szerelek.Jelentős béremelésről döntött a kormány: itt vannak a friss számok!
Tovább emelkedik a rendőrök és a katonák bére, megállapították a határvadászok bérét is – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ péntek esti közleményében.www.portfolio.hu
Ez még működhetne is, csakKi kell rakni egy táblát a határnál hogy minden illegális határátlépő automatikus 10 év börtön, már aznap eltünne az összes ork...!
Nyugodj meg terjedne a híre mint a tűzvész...!Ez még működhetne is, csak
- tudjanak olvasni a migráncsok magyarul, angolul
- ne legyen vonzó a 10 év koszt-kvártély
- az egy tábla rohadt kevés lenne
Én szeretném, ha megismernék Közép-Európa vendégszeretetét, ezért a következőt javaslom erre:ne legyen vonzó a 10 év koszt-kvártély