Remélem Ugrik ezt a D-t 3m-re elkerüli. Maradjon csak az irodájában, nehogy megint gázt adjon fékezés helyett a dicső parancsnok.

Remélem Ugrik ezt a D-t 3m-re elkerüli. Maradjon csak az irodájában, nehogy megint gázt adjon fékezés helyett a dicső parancsnok.
Megvan az eredménye csak nem nyilvános. Aki tudja mi történt, az nemigen beszél. Én csak annyit mondok, hogy egyértelmű pilótahiba volt. Többet nem.<blockquote rel="Terminator">És a vizsgálat eredményére meddig kell még várni???
<blockquote rel="antigonosz">Remélem Ugrik ezt a D-t 3m-re elkerüli. Maradjon csak az irodájában, nehogy megint gázt adjon fékezés helyett a dicső parancsnok.
<blockquote rel="joker">A gép nem égett le és hullott atomjaira, ezért "súlyosan megrongálódott". Nem javítható gazdaságosan, de elég sok alkatrésze és belső rendszere valószínűleg tökéletesen használható cserealkatrésznek vagy már át is rakták az új gépbe.
<blockquote rel="antigonosz">Remélem Ugrik ezt a D-t 3m-re elkerüli. Maradjon csak az irodájában, nehogy megint gázt adjon fékezés helyett a dicső parancsnok.
F-15 írásban ott van.Az amerikai haderőnél a rep.események besorolása hogy van?
Az ’A’ osztályú balesetek vagy katasztrófák közé azokat sorolják, ahol az anyagi kár meghaladja a 2 millió USD értéket, vagy a gép elvesztésével járnak. Akkor is ide sorolandó, ha a személyzet egy tagjának halálával vagy lebénulásával, illetve további szolgálatra alkalmatlanná válással jár, még ha a gép túl is éli az eseményt. A ’B’ osztályú eseménynél a kár 2 millió és 200 ezer USD közötti és részleges és/vagy részleges bénulással járó baleset / katasztrófa.
http://www.e-publishing.af.mil/shared/media/epubs/afi91-204.pdf Részletes ismertetése a bénulásnak a 95. (nyomtatott) oldalon. Az összeghatárok az idők során változtak az infláció miatt, a ’80-es évek táján az ’A’ osztály felső értékhatára „csak” 1 millió USD volt.

Ugye van jogsid?
 Ugye van jogsid? 
Ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy egy svéd D-t alakítanak át majd EBS-re, a szétcsapott helyére. Ezért nem is hiszem, hogy foglalkoztak volna "kukázással" a régiből, egy ilyen gépnél nem is érné meg.
A számla végösszegét azért sokan megnéznénk szerintem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..