Dupla tartók a Gripenen a 900 kg-oshoz?Amúgy én is a prec. híve vagyok. Legyen bár SDB (1-2), GBU-10, GBU-24, vagy GBU-31.
Szerinted mikor lesz nekünk 900kg-os?
Nálunk a CAS a lényeg, ahhoz nem igazán kell ekkora kalapácsDupla tartók a Gripenen a 900 kg-oshoz?Amúgy én is a prec. híve vagyok. Legyen bár SDB (1-2), GBU-10, GBU-24, vagy GBU-31.
Nálunk a CAS a lényeg, ahhoz nem igazán kell ekkora kalapácsSzerinted mikor lesz nekünk 900kg-os?Nálunk a CAS a lényeg, ahhoz nem igazán kell ekkora kalapács
Njóó, de az említett Mk.84-es az biza 900+ kg-os.
Allesmor szerintem nem pont a Griffhez értette a 4-5 Mk. 84-est. Én úgy vettem ki, hogy nála ennél a méretnél kezdődik a bombázás, nem az SDB-s potyogtatâsnál.

Remélem ez csak irónia...SDB? Egy jó nagyfenét! Mk84, összdobással négy-öt darab! Had szóljon csak jó nagyot! Én azt mondom, ha bombázunk, akkor bombázzunk rendesen.
Nincs 2000 fontos dupla zár.Dupla tartók a Gripenen a 900 kg-oshoz?Amúgy én is a prec. híve vagyok. Legyen bár SDB (1-2), GBU-10, GBU-24, vagy GBU-31.
Remélem ez csak irónia...
Nincs 2000 fontos dupla zár.
Attól tartok, hogy ez csak egyszerűen az olcsóbb megoldás választása a MH részéről. Ki mint veti ..., ill. mennyi pénzt szán rá ...Azt furcsálom, hogy ez a pilonokba beakasztott pecabotos megoldás van a jó öreg hidraulikus emelőkocsi helyett. Itt két embernek kell ügyesen együtt feltekernie a bombát a helyére, pedig maga a szállítókocsi is megtehetné...
Attól tartok, hogy ez csak egyszerűen az olcsóbb megoldás választása a MH részéről. Ki mint veti ..., ill. mennyi pénzt szán rá ...
A big bang theory híve vagyok én isIrónia? Megalománia!
. Ha már robbantunk, ne buziskodjunk!Ahogy Molni is írta, szárazon felrakhatsz rá bármit, aminek passzol a zárszerkezete, attól még ez nem jelenti azt, hogy működik is. De persze mindig van valaki, aki ellen megy a többieknek, most te vállaltad ezt a szerepet.
A svéd lövészetről közzétett a HM még egy videót:
A svéd lövészetről közzétett a HM még egy videót:
Semmi szankció, lefokozás stb, bűzlik ez...
Nincs 2000 fontos dupla zár.

Ezek olvasnak minket. Nem tudom, jogy jól láttam amit láttam, de lehet Te nyerted a különdíjamat... xD
hogyan lehet valaki dandârtábornok, bázisparancsnok, amikor lezúzott egy kétülésest. Kifizette zsebből?

Hivatalosan nem adtak ki semmit...Még mindig nem tudom elhinni, hogyan lehet valaki dandârtábornok, bázisparancsnok, amikor lezúzott egy kétülésest. Kifizette zsebből?Semmi szankció, lefokozás stb, bűzlik ez...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..