Én már meg sem szólalok...Ja, ezen az MS20-as reszen nekem is kikerekedtek a szemeim.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én már meg sem szólalok...Ja, ezen az MS20-as reszen nekem is kikerekedtek a szemeim.
És ezt hol tagadja az írás...? Sehol.
És ezt hol tagadja az írás...? Sehol.
De az nem nyilvános, hogy melyik részét, mert ott is van alap és feláras rész. Pl. az, hogy akkor az SDB I vagy SDB II alkalmazható-e a Griffről.
Mi az hogy "biztosítaNÁ"?Eddig a magyar gépek fedélzeti szoftverkészletét folyamatosan frissítették, ennek azonban az MS20-assal állítólag vége szakadt. Ez már biztosítaná egy sor új fegyverfajta alkalmazását, amelyek beszerzéséről nincs szó.
Tudtommal pont ez volt az MS20 upgrade lényege, hogy aki pénzért megrendelte a "huge" csomagot, az megkapta a teljes upgrade-et. Értelmetlen is szerintem modulokra bontani (még ha meg is tehették volna!). Meg hát ugye így egyben könnyebb érte pénzt kérni. Ráadásul szerintem a modulokra bontás még további melóval járt volna, meg egy csomó egyenkénti tesztelésbe.De az nem nyilvános, hogy melyik részét, mert ott is van alap és feláras rész. Pl. az, hogy akkor az SDB I vagy SDB II alkalmazható-e a Griffről.
Tudtommal pont ez volt az MS20 upgrade lényege, hogy aki pénzért megrendelte a "huge" csomagot, az megkapta a teljes upgrade-et. Értelmetlen is szerintem modulokra bontani (még ha meg is tehették volna!). Meg hát ugye így egyben könnyebb érte pénzt kérni. Ráadásul szerintem a modulokra bontás még további melóval járt volna, meg egy csomó egyenkénti tesztelésbe.
Ez az elv a nagy szoftverfejlesztőknél is elő szokott jönni. Az apróbb változtatások, biztonsági javítások gyakran ingyen vannak, míg egy komolyabb képességnövelő csomagért gyakran pénzt kérnek, még ha nem is sokat.
Ezt csinálja az Apple, a Microsoft, az Adobe, de a játékfejlesztők is. Ha a 19-re jön is még frissítés, akkor az is - fondolom - ingyenes lehet. Nem tudom, hogy Dél-Afrika, vagy Thaiföld megvette-e az MS20-at, de ha nem akkor ők hasonlóan a te Win7-esedhez évekig elkaristolnak még a 19-es verziókkal.
Ez rendben is van, de szerintem lesz még cseh Embraer is.Ott van benne, az MRTT miatt, amiben ok benne vannak.
Igazából lehetne olyan cime is, hogy "A joysticktől a joystickig"Legyen meg itt is:
Valójában ez olyan kérdés, hogy ha bárki is tudja a választ nem feltétlen szerencsés kitenni az ablakba...Hány Gripen pilótánk lehet? Régről dereng valami csoportkép ahol összeszámoltátok, de nem találom.
Jogos amit írsz! Csak érdekelt volna, hogy lenne-e elég pilóta, ha jönne egy második század.Valójában ez olyan kérdés, hogy ha bárki is tudja a választ nem feltétlen szerencsés kitenni az ablakba...
A pilóta stratégiai rendszer eleme és a mai világban talán az sem szerencsés, hogy név szerint ismertek.
Ha az ellen nagyon komolyan gondolja, akkor szépen civilben levadássza őket és egy pilóta nélküli légierő harcértéke 0.
Nem tudsz nagy létszámú erőt így megritkítani, de ha ez a szám kb. 20 alatti, akkor jujjuj..
Az IAF okkal nem nagyon mutogatja a pilótáit....
Jogos amit írsz! Csak érdekelt volna, hogy lenne-e elég pilóta, ha jönne egy második század.
Ha másnak nem, de a légierő tagjainak tuti létrehoznék amerikai mintára egy védett lakóparkot, bázist, saját ovival, bolttal stb.
Társasházat.
Az MS20-nak is van alap és extra része. Sanszosan mi nem vettünk meg minden extrát.Az MS20 témához! Ma Tibi atya nyilatkozta az Inforadionak, hogy a Gripenek szoftver frissítést kapnak!
Azaz vagy tényleg nem kaptak meg az MS20-at, vagy....???
Mi az, hogy a Pumák és a "többiek"...?Nem úgy van hogy csak a Pumák kapták meg az MS-20 Softver csomagot és most kapják meg a többiek?