Ez Románia akar lenni?100(+) Abrahms mellé vesz 150 T-72
Ha igen szerintem a tr-85m1-be fognak inkább valami nato löveget hegeszteni, mint 72-est venni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez Románia akar lenni?100(+) Abrahms mellé vesz 150 T-72
Link?Hopszzzzzz, mit találtam:
VAN, aki tudja a T-72-be a turbó-dieselt 100e$ körül, 1.000(+ ?) LE!!!
Az már szép!
Ha jól olvastam, kb. olyan fogyasztással ,mint az orosz motoros, 850 LE-s.
Ha a tolatós dupla sebességet itthon bele tudjuk tenni, az a harctéri manőverezés --fedezékek közti oda-vissza "szökkelgetés"-- képességét nagyságrendileg javítaná.
Ezzel a túlélőképesség, célleküzdő képesség, eredményesség ezen összetevője eléri a legjobb nyugati eszközök szintjét! 45-50T közti súlyból adódó, --elég szép szintű-- védettséggel!
, ...nyilvános, találd meg! ...szerintem csillag(+ ...) jár érte, bőven!!!
Neked kell bizonyítanod az elképzelésed életképességét a kétkedők számára Vedd már a fáradtságot, hogy meggyőzz, ...nyilvános, találd meg! ...szerintem csillag(+ ...) jár érte, bőven!!!
1, Neked kell bizonyítanod az elképzelésed életképességét a kétkedők számára Vedd már a fáradtságot, hogy meggyőzz
2, Amúgy elég sokan tudják a kérdés, hogy üzembiztosság szempontjából hogy áll meg.
A lengyelek és a szerbek eddigi próbálkozásai ezen fronton voltak pl gyengék.
krisss said:
1, Neked kell bizonyítanod az elképzelésed életképességét a kétkedők számára Vedd már a fáradtságot, hogy meggyőzz
2, Amúgy elég sokan tudják a kérdés, hogy üzembiztosság szempontjából hogy áll meg.
A lengyelek és a szerbek eddigi próbálkozásai ezen fronton voltak pl gyengék.
Horvátra tippelnék. V-46TK1, vagy V-46-bi1.: ...ez, most, nem az én, hanem más --működő-- megoldása!
2.: Igaz.
...majdnem!
Azt mibe/mennyit építettek?Horvátra tippelnék. V-46TK1, vagy V-46-bi
Összes saját M-84 amit megtartanak. Nem tudom, hogy nekiláttak é már.Azt mibe/mennyit építettek?
Összes saját M-84 amit megtartanak. Nem tudom, hogy nekiláttak é már.
Ezt szajkózom már régóta.T72 megfelelne még 30 évig gyalogsági kisérő hk szerepre egy jó modernizálással.
Kiengedted a szellemet a palackból.Hát, legfeljebb az alvázuk használható fel. Valamit érő modernizáció áráért A4-eseket lehetne venni.
Meg az ágyúik.Hát, legfeljebb az alvázuk használható fel. Valamit érő modernizáció áráért A4-eseket lehetne venni.
igen amivel nincsen baj de az a4 et is modernizálni kellene. mert egy modernizált 72 es jóval felette lenne egy a4 nek.Hát, legfeljebb az alvázuk használható fel. Valamit érő modernizáció áráért A4-eseket lehetne venni.
spiket rá. ha elfér egy ifvn ezen is elfér. és nem hk ellen kell küldeni hanem lealázni a gyengébben páncélozott ellent.Valamirevaló pc.törő lőszer nem lesz soha hozzá. Még ha a jövőben újra tudnánk vásárolni egyenesen az oroszoktól akkor se, mivel az első generációs 2A46 nem bír modernebbet kilőni a nyomás miatt, ahogy arról volt szó régen. A BM-15/BK-14M a román TR-85-ösök ellen meg a csupasz, export T-72-esek ellen hatásos legfeljebb - nem jó, de nem is tragikusan sz@r éppenséggel, de jövője ennek már nincs.