Probáljunk becsülni.
Nimda egy teljes hajtáslánccserét a Covid elött 1milkáért vállalt volna (Chally Perkins motor,zsidó váltó-de Continental,vagy MB dizelt,Allison vagy Renk váltót is ajánlottak,fenetudjafejböl mennyiért).Ma ez simán a duplája.
Elbit 400ezrtől 1,5millióig kinált elektronikai rendszereket(utóbbi teljeskörű rendszercsere a Merkava IV rendszereire,beleértve a lövegstabit).Ma ez inkább 1 és 3 (4?)milka között lehet.
Pótpáncélzat-no,ez egy elég tág fogalom.RM csempe példul szerintem pótpáncélzat,egy APS-ERA.De végülis minden APS sorolható ide.Vegyünk korszerű NERA páncélt,amit kivülről RM csempe borit.
@krisss ,mennyi lehet ez most?1 milka??Három?
RCWS,milyen legyen (a pk-nak)?Én még szeretnék egy szlovák mintára,de a töltő oldalára rakott AHEAD képes gá-t Szlovén Valhalla kinál olyat-de árat azt nem találtam hozzá......Mondjuk ennél megelékszem,ha csak függőlegesen mozog-de igazi az,a horizontálisan is....
No,és akkor én még ehez egy teljes kiépitésű Iron Fist rendszert is szeretnék-még egy milka.(mellesleg a Lynxekre és a Leókra is szeretném)
Dehogy jön ki ez gombokbol.Ez lényegében ugyan az,mint amit az usák csinál az Abramsal.Csupasz vázbol újraépiteni a hk-t.
Persze egy újraépitett Abramsnál,vagy egy új Leónál jóval olcsóbb.fele-harmada.És gyorsabban eredményez hadrendbe állitható gépeket.
Plusz az igy előállt tanknak volna néhány olyan jellemzője,ami kifejezetten előnyös támogató tipussá tenné.