elmondtam már párszor miért nem lehet indokolni, tudom mit szeretnél de nem fogok Neked konkrét számokat írni nem rúgatok senkit csak azért hogy online valaki boldog legyenEz igy egy csak egy állitás-indokold
ez mondjuk keményMivel a korszerűsités után csak a puszta páncél váz lenne a régi (az is korszerű páncélelemekkel elfedve),lényegtelen,hogy jelen pillanatban működőképes járműröl van e szó.
Ez eredetileg igy nézett ki
ühüm, és az ára hogy alakul?A vázon kivűl semmi nem azonos benne.Másik motor,váltó,felfüggesztés,fegyverzet,harcelektronika,teljesen más alkatrészbázis.
Hasonló példa a T55 Tiran,vagy az M60T.
pont ezaz, hogy én tudom Te viszont csak max találgatsz. Ezt a nagy mellény dolgot meg nem értem.Ja,hogy azt se tudod,mit nézel le nagy mellénnyel...
kezded megint? azt hittem most konstruktívan próbálunk társalogni amennyire lehetEz meg téged jellemez.Lapozz vissza,és olvasd el
???(bár ez is érdekes kérdés,hisz ma a modern hk-k szemtől szemben nem tudják egymást kilőni
hogyne tudnák?
én inkább azt mondanám, hogy vannak sikeres és kevésbé sikeres területekA nyilvános infókbol is látszik,hogy van valóban honvédelmi képességű haderőre való próbálkozás.(egyébként nincs is messze az elképzelés az általem egyszer felvázolt kétszintű haderőtöl).
Ugyanezekből az infókbol az is látszik,hogy (sokféle okbol) ezek az erőfeszitések sikretelenek