Én nem a szavaidat forgattam ki! Minek veszed Magadra!
Nagyon jó összehasonlítást hoztál a tényleg szánalmas román viszonyokról! Engem az zavar, hogy Itthon még szánalmasabb a helyzet!
Talán fel kéne nőnünk --társadalmilag-- a feladathoz, és felismerni a helyzet megoldását!
...visszatérve: A Hivatalos Kommunikációban --és itt is-- "tényként" emlegetett "35ezres haderő" valótlanságára utaltam! Egyértelműen!
"Merészen" szembe kellene nézni a Tényekkel, és mindjárt közelebb lennénk a Valósághoz, ezzel pedig a Megoldáshoz is!
Számokban:
Semmilyen 35ezres magyar haderő NINCS!
Irodisták vannak! ... + pár ezer katona a látszat kedvéért!
...a Valóságban!
Van PAPIRON az a 22ezer körüli létszám, amiből az ezer alatti nemzetközi béke-haderőket alig tudjuk kiállítani! ...+ a mindenek felett álló TEK-létszáma(500-1000 ?)!
"Ennyike!"
Mint Te is megtaláltad az elhallgatott Tényt: van egy 21-22ezres operett-hadsereg, amelyik 14(+) év kétharmadai alatt --a nemzetközi és hazai közröhej miatt-- azt
volt kénytelen tudta megoldani, hogy a katonai objektumait már nem civilek őrzik!
Izlegessük: aktív laktanyákat civil biztonságiak őriztek, Magyarországon! Hmmm...
A pár ezres bövítésről kiemelve a --szerintem-- lényeg: Nem volt elég irodista ezért felvettek mééég pár ezret, így most --állítólag--, megvan/-lesz a 35e-es létszám!
" Örüljünk! " +
--ironia bekapcs!--
Ráfordulhatunk az említett létszámbővítésre más irányból is: Leszereltek 3-400 BTR! Jól tudom? (Jól!) De ezután kivonás után nem volt ember a Lynx-ekre, a Gidránokra! ... a sok-százas eszköz-kivonás után!!! Hmmm...
A hiányzó
tényleg katona nincs, nem a rokonok az irodákban, hanem a
valós katona: fegyverrel, fizikummal, képzettséggel, nem 5x8,5 óra munkaidőben hetente...---
És mint kiderült erősítettük a magyar haderőt, pár ezer adminisztratív ÖT-sel!!!
"Nincs Itt semmi gond!" Megvan a Patyomkin-35ezer! Tessék mindenkinek tovább menni, nincs itt semmi látnivaló!
Újabb pár-ezer adminisztratív létszámmal épül tovább a Magyar (Patyomkin-)Haderő!
...egy valós haderő helyett!!!
Mi így "Gyorsítunk"! Nnnna...
U.I.: "Csak" hogy helyén legyenek a dolgok és a számok!
Csináljunk úgy magyar társadalom), mintha Felnőttek lennénk!
.