Elkezdtem nézni a S.E.R.E.G.E.T., nem csodálom hogy tilos a negatív komment róla a katonáktól, mivel nincs olyan jelenet amiben ne lenne valami baromság ami totál máshogy van a valóságban. Civil ruhás tisztelgés, egyéb hibásan bemutatt érintkezési szabályok, rosszul hordott barett, hosszúhajú vezérkari főnök (akinek ez a megnevezése, rendfokozat nélkül...), hosszúhajú katona a szerelőknél, nem rendszeresített fegyverek (valami AKS-74U vagy más rövidített AK szerűség az elején), a toborzótiszt végigkíséri a két srácot az eü vizsgálaton stb, és ez csak az első rész. De szerintem legjobban a szerelmi szál lesz idegesítő meg hiteltelen nekem.
Én végignézem mert kíváncsi vagyok a sztorira meg az akciókra, meg alapból érdekel a sorozat. Csak mivel nem laikusként nézem ezért engem zavarnak a hibás részletek. Lehet a külföldi sorozatok is teli vannak ilyen fals dolgokkal, csak mivel az ottani hadseregek belső világát nem ismerem ezért nem tűnik fel hogy mi nem valós.
Meló után lefáradva ágynak dőlve agykikapcsnak jó, majd ha lement az egész újra értékelem.