[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Minden katonának szeretnie kell ezt a produkciót... :p
valahol érthető. attól még rosszul veszi ki magát a dolog.

Nem kell szeretni, de szidni a hivatalos kommunikációt nem szabad. Nyugi, egy nagyvállalatnál sincs máshogy. Majd a szóvivő nyilatkozik, te ne kommentáld nyilvánosan nagy közönség előtt, max otthon a családnak. Anno amikor német multinál voltam konkrétan az új belépők kézikönyvében egy fejezet taglalta, hogy kell kommunikálni, és teljesen logikus volt ott is. Egymás közt meg is vitattuk, hogy mivel nem értünk egyet, a főnöknek is megmondtuk, de nem kifelé szidtuk a céget és arculatát. Még a céges himnuszt is csak egymás közt röhögtük ki. Kifelé fapofa.

valahol érthető. attól még rosszul veszi ki magát a dolog.

Nem kell szeretni, de szidni a hivatalos kommunikációt nem szabad. Nyugi, egy nagyvállalatnál sincs máshogy. Majd a szóvivő nyilatkozik, te ne kommentáld nyilvánosan nagy közönség előtt, max otthon a családnak. Anno amikor német multinál voltam konkrétan az új belépők kézikönyvében egy fejezet taglalta, hogy kell kommunikálni, és teljesen logikus volt ott is. Egymás közt meg is vitattuk, hogy mivel nem értünk egyet, a főnöknek is megmondtuk, de nem kifelé szidtuk a céget és arculatát. Még a céges himnuszt is csak egymás közt röhögtük ki. Kifelé fapofa.
Itt nem a saját cegedet nem szabad szapulni, hanem egy szórakoztatóipari valamit.

Azt hittem, hogy a magyar-argentin űriparnál nem olvasok viccesebbet ma. Tévedtem.
Hát még ha hallhattad volna is! A szövege és a dallama is felemelő volt, nagyon feldobta a hangulatunk! Pár alkalommal letolta a cég, aztán a vezetésnek is leesett, hogy ezt nem kéne erőltetni. :) (Ez a különbség a versenyszféra és a közszféra közt)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[email protected] meg.

Miért AKSz-74U / valami ahhoz hasonló Kalasnyikov-klón van a katonáknál, miért nem a BREN 2-es vagy akár a BREN 3-as ?

És a Sztrelát mióta lehet RPG-ként használni ? o_O
Mert elvileg azok visszaemlékezések nem tizenévvel ezelőttről.
(nem néztem még meg, de képen meg trailerben Brent is láttam egy csomót)
https://xdm.hu/amd_65_sub-compact_2_137
amdsub.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány